Auto-Kilta on luotettava kumppani yrityksellesi. Tarjoamme toiminta-alueellamme ainoana toimijana ainutlaatuisen kattavan valikoiman yritysautoja.

Yrityksille

Ainutlaatuisen laaja valikoima yritysautoja

Auto-Kilta on luotettava kumppani yrityksellesi. Tarjoamme toiminta-alueellamme ainoana toimijana ainutlaatuisen kattavan valikoiman yritysautoja. Valikoimastamme löydät varmasti yrityksesi käyttöön sopivan auton: aina kahden hengen sähköajoneuvoista isoihin kuorma-autoihin.

Yritysautoista vastaavat asiantuntijamme ovat palveluksessasi aina tarvittaessa: ota yhteyttä – tulemme paikan päälle yritykseesi keskustelemaan tarpeistasi.

Perinteisten leasing-sopimusten lisäksi Auto-Killan KiltaDiili on erinomainen tapa hankkia mikä tahansa auto yrityksellesi. KiltaDiilin kiinteään kuukausimaksuun sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, kesä- ja talvirengassarjat, renkaiden kuntotarkistukset, vaihdot ja säilytys sekä laadukas sijaisauto huoltojen ajaksi. Sopimuksen päätyttyä palautat vain auton meille. KiltaDiilillä budjetoit helposti yrityksesi autokannan kulut ja tarpeiden muuttuessa KiltaDiili joustaa tavanomaisia hankintatapoja helpommin: sopimusajan puitteissa auton voi vaihtaa helposti pienempään tai suurempaan.

Me Auto-Killassa kehitämme jatkuvasti uusia tapoja palvella yritysasiakkaitamme entistä paremmin ja palautteen kautta saadut positiiviset kokemukset siirretään käytäntöön. Maailma ja asiakkaidemme tarpeet muuttuvat jatkuvasti ja haluamme olla ensimmäisten joukossa synnyttämässä uusia, parempia asiakaskokemuksia.

Tarjoamme koko autovalikoimamme juuri sinun yrityksellesi sopivalla tavalla. Kuuntelemme sinua ja yrityksesi tarpeita ja teemme ehdotuksen näiden tietojen pohjalle. 

Yritysasiakkaitamme palvelevat

 

Timo Pitkänen

Timo Pitkänen

Yritysmyynti

VALITSE HUOLETON KILTADIILI

Kiinteään kuukausimaksuun sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, kesä- ja talvirengassarjat, renkaiden vaihdot ja säilytys. KiltaDiilissä tiedät tarkalleen autoilun kustannukset ja sopimuksen päätyttyä palautat vain auton meille.  Lue lisää KiltaDiilistä ›

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.