Saat yhteyden Auto-Killan asiantuntijoihin perinteisten välineiden lisäksi kätevästi myös suoraan verkossa.

Online asiakaspalvelut

Haluamme palvella sinua aina entistä paremmin. Saat yhteyden asiantuntijoihimme perinteisten välineiden lisäksi kätevästi myös suoraan verkossa. Olemme läsnä verkossa henkilökohtaisesti: emme käytä yhteydenotoissa ulkopuolisia alihankkijoita.

Auto-Killan vauriokorjaamolla on merkkikoulutetut mekaanikot ja viimeisin tieto tehtaalta. Teemme ammattitaidolla kaikki mahdolliset autojen korjaustyöt.

Vauriokorjaamo

Tiesithän, että sinä päätät kuka autosi korjaa! Varmista laadukas korjaustyö autollesi: Auto-Killan merkkikoulutetut mekaanikot tekevät ammattitaidolla kaikki mahdolliset autojen korjaustyöt.
Tutustu
Kesä- ja talvirenkaat, alkuperäiset vannesarjat, vetokoukku, lohkolämmitin, mattosarjat, tuulilasin pyyhkijät, suksiboksit, kuljetusjärjestelmät ja madallusjouset.

Rengaskauppa

Auto-Kilta on luotettava ja asiantunteva rengaskauppa. Tarjoamme kattavasti autonrenkaita huippumerkeiltä: Continental, Gislaved ja Viking.
Tutustu

Varaa huolto

Merkkihuolto, rengastarjoukset ja kattavat lisäpalvelut – myös KiltaDiili-autollesi. Voit valita ajan kalenterista ja näet myös hinnan suoraan verkossa.

Huollonmerkkien logot

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.