Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi kasvavaa ja kehittyvää autotaloa. Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus.

Meille töihin

Avoimet työpaikkamme

Vuonna 1964 perustettu Auto-Kilta on puolen vuosisadan historiansa aikana kasvanut Saimaan ympäristön johtavaksi autoliikkeeksi. Tällä hetkellä toimimme Lappeenrannan, Mikkelin, Savonlinnan sekä Imatran talousalueella täyden palvelun autotalon periaatteella.

Edustamme Volvo, Ford, Renault ja Dacia henkilöautoja. Tarjoamme myynnin lisäksi kaikkiin edustamiimme merkkeihin valtuutetun merkkihuollon, vauriokorjaamopalvelut ja varaosat, jonka lisäksi Lappeenrannassa toimii myös BMW-huolto.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä monimerkkiautotalon laadukkaiden automerkkien parissa. Moderni työympäristö, nykyaikaiset työkalut ja välineet, merkkikoulutukset, asiantuntevan työyhteisön, menestyneen autotalon edut sekä erinomaisen mahdollisuuden edetä urallasi. 

Strategiamme mukaisesti haluamme, että meillä on paras henkilöstö töissä. Haemme jatkuvasti uusia kykyjä Auto-Kiltaan töihin, jos koet että sinä haluat rakentaa yhdessä johtavan autotalon tulevaisuutta kanssamme, niin lähetä meille avoin hakemus linkin kautta.

Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi kasvavaa ja kehittyvää autotaloa. Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus.

Avoin hakemus

 

Hae meille

Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 2 MB.
Suositellut tiedostomuodot: doc docx pdf txt.