Yhteystiedot

Palvelemme neljällä paikkakunnalla

Vuonna 1964 perustettu täyden palvelun autotalo Auto-Kilta on historiansa aikana kasvanut Saimaan ympäristön johtavaksi autoliikkeeksi. Kattava merkkivalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja jokaiselle autonostajalle. Henkilökuntamme laaja osaaminen on käytössäsi niin myynnin kuin teknisen palvelun osastolla.  

Auto-Kilta Lappeenranta
Auto-Killassa Lappeenrannassa sinua palvelevat Volvo, Ford, Renault ja Dacia automerkkien asiantuntijat. Valtuutettu merkkihuolto kattaa lisäksi Volvo omamekaanikko -palvelun.
katso yhteystiedot
Auto-Kilta Mikkeli
Auto-Killassa Mikkelissä sinua palvelevat Volvo, Ford, Renault ja Dacia automerkkien asiantuntijat. Valtuutettu merkkihuolto kattaa lisäksi Volvo omamekaanikko -palvelun.
Katso yhteystiedot
Auto-Kilta Savonlinna
Auto-Killassa Savonlinnassa sinua palvelevat Volvo, Ford, Renault ja Dacia automerkkien asiantuntijat. Valtuutettu merkkihuolto kattaa lisäksi Volvo omamekaanikko -palvelun.
Katso yhteystiedot
Auto-Kilta Imatra
Auto-Killassa Imatralla sinua palvelevat myynnissä ja huollossa Ford automerkin asiantuntijat. Valtuutettu merkkihuolto kattaa lisäksi Volvo omamekaanikko sekä Renault ja Dacia huoltopalvelun.
Katso yhteystiedot

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.