Volvo XC60 hybrid

XC60 – luokkansa edullisin

Turvallisin ja arvostetuin luokassaan

Miltä kuulostaisi uusi urheilullinen katumaasturi, jossa on tehoa 390 hv, kiihtyvyys 0-100 km/h vain 5,6 sekuntia -ja CO2 päästöt vain n. 50g/km. Tätä kaikkea on Volvo XC60 T8 pistokeladattava hybridi. Vertailimme hybridimoottorilla varustettuja katumaastureita XC60:n kokoluokassa ja totesimme mallin kiistattoman kokonaistaloudellisuuden – XC60 T8 häkellyttää alhaiseen arvonalenemaan perustuvalla hinnallaan, monia verrokkeja jopa yli 20% tehokkammaalla moottorillaan ja pärjää erinomaisesti myös täyssähköllä ajon etäisyysvertailussa.

Tutustu hybridien vertailuun 

Uusi Volvo XC60 on skandinaavisen muotoilun ilmentymä, jossa kauniit ja käytännölliset sisätilat yhdistyvät uraauurtavaan teknologiaan. Edeltäjänsä tavoin XC60 on jo vakiona erinomaisesti varusteltu, ja Euro NCAP-testissä maailman turvallisimmaksi autoksi todettu. Nämä ovat syitä miksi XC60 nauttii erinomaista arvostusta ja miksi sen arvonalenema on poikkeuksellisen pieni. Mitä arvostetumpi ja laadukkaampi auto, sitä edullisempaa se on hankkia kiinteään kk-hintaan perustuvalla KiltaDiilillä – tutustu ja tilaa omasi!

Alk. 642 €/kk
Maailman turvallisin
Kattavasti vakiovarusteltu
CO2-päästöt vain 49g/km
XC60 pistokeladattava hybridi

Volvo XC60 T8 AWD R-Design aut

T8 R-Design Plug-in Hybrid
esim.
899,00 €/kk

Uusi Volvo XC60 muuttaa tapasi tavoittaa määränpääsi. Huippuluokan teknologiset innovaatiomme yhdistettynä tyylikkään avaraan sisätiloihin tekevät ajamisesta aina rentouttavaa sekä virkistävää. Sähkömoottori*, yhdessä tehokkaan bensiinimoottorin kanssa tarjoaa huippuluokan suorituskykyä (390hv ja 5,6sek 0-100km/h) erittäin matalilla päästöillä. Koeaja ja tilaa uusi Volvo XC60 jo tänään!

Volvo XC60 D4

Volvo XC60 D4 AWD Business Inscription

D4 AWD Business Inscription aut.
esim.
699,02 €/kk

Volvo XC60 muuttaa tapasi tavoittaa määränpääsi. Yleellinen Inscription-varustelu takaa rentouttavan ja virkistävän ajokokemuksen. Vakiovarusteina mm. Moritznahkaverhoilu, 19" alumiinivanteet, ainutlaatuinen Linear Walnut -puukoristelu sekä iso 12" digitaalimittaristo. Ota yhteyttä ja sovitaan auton esittelystä!

Edullinen kaikissa kokoluokissa

Ylivertainen turvallisuus ja kattava varustelutaso toteutuvat kaikissa XC-malliston kokoluokissa – mitä arvostetumpi ja laadukkaampi auto, sitä edullisempaa se on hankkia kiinteeän kk-hintaan.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.