Volvo Essential huolto

Volvo Essential -huolto

Volvo Essential -huolto

Pidä Volvosi Volvona nyt edullisella Essential -huollolla, hintaan 187€!

Volvo Essential-huolto on tarkoitettu vanhemmille Volvo -malleille. Se merkitsee sekä huoltotyön että varaosien edullista hinnoittelua. Vaikka kyseessä on tavallista Volvo -määräaikaishuoltoa edullisempi huolto, saat kaikki samat edut kuin määräaikaishuollossakin: alkuperäisten Volvo -varaosien ja ammattitaitoisen Volvo -huollon mukanaan tuoman mielenrauhan ja varmuuden sekä Volvo Tiepalvelun seuraavaan huoltoon asti, maksimissaan vuodeksi kerrallaan.

Essential -huolto koskee yli 6 vuotiaita Volvo malleja.

 

Essential -huolto sisältää

moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdon; jarrujärjestelmän tarkastuksen ja säädön; moottorin, vaihteiston ja voimansiirron tarkastuksen; saranoiden, rajoittimien ja lukkojen tarkastuksen ja voitelun; ohjelmistopäivityksen ja Tiepalvelun vuodeksi. Tiepalvelu edellyttää havaittujen vikojen korjaamista.

Huollon lisätyöt löydät helposti nettiajanvarauksesta, kun olet valinnut Essential-huollon autollesi.

 

  • Määräaikaishuollot
  • Tuulilasinvaihdot
  • Tuulilasin korjaukset
  • Ilmastointijärjestelmän huolto
  • Rengaspalvelut

 

 

VARAA HUOLTO

Volvo Omamekaanikko, rengastarjoukset ja kattavat lisäpalvelut – myös KiltaDiili-autollesi. Voit valita ajan kalenterista ja näet myös hinnan suoraan verkossa.

Huolto - Volvo

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.