Auto-Killan vauriokorjaamolla on merkkikoulutetut mekaanikot ja viimeisin tieto tehtaalta. Teemme ammattitaidolla kaikki mahdolliset autojen korjaustyöt.

Vauriokorjaamo

merkkikoulutetut mekaanikot huolehtivat autostasi

Tiesithän, että päätät itse kuka autosi korjaa! Vahingon sattuessa sinulla on oikeus valita missä autosi korjataan. Auto-Killassa on merkkikoulutetut mekaanikot ja viimeisin tieto tehtaalta.

Olemme tehneet ikävän asian hoitamisesta nyt sinulle mahdollisimman helppoa. Teemme ammattitaidolla kaikki mahdolliset autojen korjaustyöt. Olipa kyseessä sitten iso kolarikorjaus, tuulilasin vaihto, lommon oikaisu, kiveniskemän korjaus tai vaikka lapsen naarmuttama konepelti, niin me hoidamme autosi kuntoon.  Lähetä ensin tieto vahingosta omaan vakuutusyhtiöösi ja varaa aikasi vauriotarkastukseen sähköisen varausjärjestelmämme kautta. Näin vältyt turhalta odottamiselta ja pääset hoitamaan asian juuri sinulle varattuna aikana.  

Vahingon sattuessa, Toimi näin:

1. Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi*

2. Ota yhteyttä Auto-Killan vauriokorjaamoon, tai varaa aika vahinkotarkastukseen alta

3. Sovitaan aika vauriokorjaukselle ja laitetaan auto kuntoon

Auto-Killan vauriokorjaamo hoitaa yhteydenpidon vakuutusyhtiösi kanssa ja pitävät sinut ajan tasalla autosi korjauksen edistymisestä. 

* Mikäli maksat korjauksen itse et tarvitse vahinkotunnusta. 

Varaa vahinkotarkastusaika

VARAA HUOLTO

Merkkihuolto, rengastarjoukset ja kattavat lisäpalvelut – myös KiltaDiili-autollesi. Voit valita ajan kalenterista ja näet myös hinnan suoraan verkossa.

Huollonmerkkien logot

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.