Rengashotelli

Rengashotelli

Renkaiden kausivaihto

Täyden palvelun autotalona tarjoamme myös renkaiden kausivaihto- ja säilytyspalvelut sekä renkaiden uusinnat. Renkaiden kausivaihdon varaaminen onnistuu kätevästi suoraan netissä Auto-Kilta Online -palvelussa. Voit varata Online  -palvelussa myös kaikki muut tarvitsemasi rengaspalvelut ja lisäksi näet kaikki hinnat sekä sinulle sopivat vapaat palveluajat. Halutessasi voit maksaa rengaspalvelut kätevästi kuukausierissä KiltaTilillä.

Tarjoamme rengashotellin hintaan 85€/kausi, sisältäen seuraavat:

  • Renkaiden vaihto
  • Säilytys ja vakuutus
  • Pesu
  • Kuntotarkastus
     

 

Palvelemme asiakkaitamme myös nyt vallitsevassa poikkeuksellisessa korona -tilanteessa ja liikkeemme ovat auki normaalisti. Noudatamme viranomaisten antamaa ohjeistusta ja olemme tehostaneet toimitilojemme siivousta. Turvataksemme asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveyden huomioithan seuraavat asiat:

  1. Asioithan toimitiloissamme ainoastaan silloin kun tunnet itsesi täysin terveeksi.
  2. Käytämme renkaiden vaihdossa täsmäaikoja joten saavuthan renkaiden vaihtoon täsmällisesti sovittuna aikana
  3. Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja ja edellytämme tätä myös asiakkailtamme mikäli kasvomaskin käytölle ei ole terveydellistä estettä. Kasvomaskeja ja käsidesiä on tarjolla sisäänkäyntien yhteydessä.
  4. Asiakkaiden liikkuminen sallittu ainoastaan asiakaspalvelutiloissamme turvavälit säilyttäen. 

varaa renkaiden vaihto

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.