Kesä- ja talvirenkaat, alkuperäiset vannesarjat, vetokoukku, lohkolämmitin, mattosarjat, tuulilasin pyyhkijät, suksiboksit, kuljetusjärjestelmät ja madallusjouset.

Lisävarusteet ja varaosat

Laadukkaat ja alkuperäiset

Valtuutettuna merkkiliikkeenä tarjoamme kaikkiin edustamiimme automerkkeihin kattavan valikoiman laadukkaita ja alkuperäisiä lisävarusteita ja varaosia. Edustamiemme merkkien, Volvo, Ford, Renault ja Dacia lisäksi saat kauttamme myös alkuperäiset BMW-lisävarusteet ja varaosat. 

Kun haluat autoltasi omien toiveidesi mukaista yksilöllisyyttä, viimeisteltyä persoonallisuutta, modernia mukavuutta tai turvallisuutta, saat kaiken tarvitsemasi Auto-Killasta. Kaikki tarjoamamme lisävarusteet ovat vaivattomia asentaa ja sopivat täydellisesti autosi materiaaleihin ja väreihin. 

Alkuperäiset varaosat ovat luotettavia ja ainutlaatuisen laadukkaita, joilla lisäät autosi käyttöikää ja ajokilometrejä. Alkuperäiset varaosat valmistetaan samojen tiukkojen vaatimusten mukaisesti kuin autoosi tehtaalla asennetut osat. Voit aina luottaa siihen, että varaosat ovat kestäviä ja juuri sinun automerkkiisi yhteensopivia. Kaikilla myymillämme lisävarusteilla ja varaosilla on vuoden takuu. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.