Auto-Killan kattava merkkihuolto, rengastarjoukset, huollon ja renkaiden lisäpalvelut napin painalluksella

Varaa huolto

Palvelevan merkkihuollon kattavat palvelut

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, ja helpotimme huollon ajanvarausta. Nyt voit varata merkkihuollon ja kaikki lisäpalvelut autollesi suoraan verkossa milloin ja missä tahansa – myös KiltaDiili-autollesi! Merkkihuoltovarauksesta löydät sinulle sopivat vapaat huoltoajankohdat ja lisäksi näet huoltosi ja lisäpalveluiden hinnan reaaliajassa!

Siirry varaamaan 

Auto-Killasta saat määräaikaishuoltojen lisäksi monia muita tuotteita ja palveluita mm. rengastarjoukset, rengas-, autopesu- ja katsastuspalvelut sekä tietenkin sijaisautot. Teettämällä tarvittavat lisätyöt määräaikaishuollon yhteydessä säästät aikaa ja rahaa.

Auto-Kilta on valtuutettu Volvo, Ford, Renault, ja Dacia merkkihuolto ja asiantuntevat mekaanikkomme ovat erikoistuneet juuri sinun automerkkiisi. Heillä on aina käytössään automerkkisi uusimmat tiedot ja ajantasainen valmistajan merkkikoulutus. Huoltopalvelumme toimii seuraavilla paikkakunnilla: Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna ja Imatra.

 

Siirry huollon onlinevaraukseen alta. Palvelussa voit valita sinulle lähimmän huoltopaikkakunnan, tarvitsemasi huolto- ja lisäpalvelut ja näet sinulle sopivat vapaat huoltoajat. Samassa yhteydessä voit myös hankkia uudet renkaat ja varata ajan niiden asennukselle.

Tiesithän, että voit hoitaa huollon tahtoessasi myös kotoa käsin! Tarvittaessa noudamme autosi huoltoon ja palautamme sen takaisin kotipihaasi, kun huolto on suoritettu. Mikäli ajat mielummin itse autosi paikan päälle, mutta et kaipaa ylimääräisiä kontakteja, voit hyödyntää avainlaatikkoamme.  Tutustu tarkemmin autoilun etäpalveluihin!

 

 

Varaa huolto

Merkkihuolto, rengastarjoukset ja kattavat lisäpalvelut – myös KiltaDiili-autollesi. Voit valita ajan kalenterista ja näet myös hinnan suoraan verkossa.

Huollonmerkkien logot
Kesä- ja talvirenkaat, alkuperäiset vannesarjat, vetokoukku, lohkolämmitin, mattosarjat, tuulilasin pyyhkijät, suksiboksit, kuljetusjärjestelmät ja madallusjouset.

Rengaskauppa

Auto-Kilta on luotettava ja asiantunteva rengaskauppa. Tarjoamme kattavasti autonrenkaita huippumerkeiltä: Continental, Gislaved ja Viking.
Tutustu
Auto-Killan vauriokorjaamolla on merkkikoulutetut mekaanikot ja viimeisin tieto tehtaalta. Teemme ammattitaidolla kaikki mahdolliset autojen korjaustyöt.

Vauriokorjaamo

Tiesithän, että sinä päätät kuka autosi korjaa! Varmista laadukas korjaustyö autollesi: Auto-Killan merkkikoulutetut mekaanikot tekevät ammattitaidolla kaikki mahdolliset autojen korjaustyöt.
Tutustu
Avaamalla Auto-Killan KiltaTilin voit maksaa myös laskulla. Saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Kiltatili

Avaamalla KiltaTilin voit maksaa myös laskulla. Saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. KiltaTilin avaaminen on veloituksetonta ja vuosimaksuton.
Tutustu
Kaikki tarvitsemasi huoltopalvelut Volvollesi, Auto-Killasta.

Volvo palvelut

Täyden palvelun Volvo -autotalona, tarjoamme käyttöösi kaikki auton käyttöön tarvitsemasi palvelut. Oli kyseessä sitten huolto, auton puhdistus, tai vauriokorjaus, palvelemme sinua ammattitaidolla.
Tutustu

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.