Volvo Selekt - Auto-Kilta

Volvo Selekt

VAIHTOAUTOJEN PARHAIMMISTO

Volvo Selekt on älykkäin tapa ostaa laadukas käytetty Volvo – saat aina enemmän kuin upean käytetyn auton. Volvo Selekt -vaihtoautot ovat erinomainen ja edullinen keino päästä turvallisuudesta, laadusta sekä skandinaavisesta muotoilusta tunnetun Volvon omistajaksi.

Kaikkiin käytettyihin autoihin asennetaan viimeisimmät ohjelmistopäivitykset, ja Volvon hyväksymät tarkastukset varmistavat, että autot täyttävät turvallisuutta, suorituskykyä ja ulkonäköä koskevat vaatimuksemme. Jokaiselle autolle myönnetään myös Volvo Tiepalvelu ja vaihto-oikeus, jotta olet varmasti tyytyväinen valitsemaasi Volvoon.

 • HUOLELLA VALIKOITUJA
  Volvo Selekt -vaihtoautoiksi kelpaavat vain parhaimmat, hinta-laatusuhteeltaan täydelliset sekä luotettavat yksilöt. Kaikki Selekt-automme ovat alle seitsemän vuotta vanhoja ja enintään 150 000 km ajettuja.
 • TARKASTETTU JA KUNNOSTETTU
  Volvo Selekt -vaihtoautojen huoltohistoria on tiedossa. Autot on tarkastettu sekä kunnostettu Volvo -standardien mukaan ja niihin on tehty viimeisin ohjelmistopäivitys.
 • TAKUU JA TIEPALVELU
  Saat vähintään 12 kuukauden takuun ilman kilometrirajoitusta ja Volvo Tiepalvelun, joka on kehitetty Volvo-henkilöautojen käyttäjien lisäturvaksi mahdollisten teknisten vikojen tai onnettomuuksien varalle.
 • KILPAILUKYKYINEN RAHOITUS JA VAKUUTUS
  Varmistamme sinulle kilpailukykyisimmät rahoitus- ja vakuutusehdot.
 • VAIHTO-OIKEUS SEITSEMÄN PÄIVÄÄ/1000 KM OSTOHETKESTÄ
 • NIMETTY VOLVO OMAMEKAANIKKO

Volvo Selekt -vaihtoautot

Tutustu tällä hetkellä valikoimissamme oleviin laadukkaisiin Volvo Selekt -vaihtoautoihin.