Uusi Volvo Auto-Killasta, XC40 täyssähkö

Volvo

Turvallista matkaa

Volvon ja Auto-Killan yhteinen historia on jatkunut jo yli 50 vuotta ja asiantuntijamme tuntevat Volvot läpikotaisin. Myymme Volvoa Lappeenrannan, Savonlinnan ja Mikkelin toimipisteissämme, joissa jokaisessa on vahvasti Volvoon erikoistuneet asiantuntijat. Auto-Killassa on kattava valikoima uusia Volvoja suoraan ajoon sekä jatkuvasti uusiutuva, erinomainen valikoima käytettyjä Volvoja ja Volvo Selekt -vaihtoautoja. Muista myös valikoimastamme löytyvät Volvo-hybridit.

Volvo Omamekaanikko palvelee sinua ja Volvoasi henkilökohtaisesti kaikissa huoltoasioissa aina huollon varaamisesta itse huoltotyöhön. Ja koska asioit joka kerta saman teknikon kanssa, hän oppii tuntemaan sinut yhtä hyvin kuin autosi. Volvo Omamekaanikko palvelee sinua myös Imatran Auto-Killassa. Volvo Omamekaanikkojen suorat yhteystiedot toimipisteittäin löydät yhteystiedoistamme. Tutustu Volvoon tarkemmin maahantuojan sivuilla. 

Tarjoamme ainoana Volvomyyjänä Suomessa ainutlaatuisen KiltaDiilin, jolla voit hankkia uuden Volvon kiinteällä kuukausihinnalla. KiltaDiiliin sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, kesä- ja talvirengassarjat, renkaiden kuntotarkistukset, vaihdot ja säilytys sekä laadukas sijaisauto huoltojen ajaksi. KiltaDiili on myös yrityksille huoleton ja joustava tapa hankkia uusi auto: saat osasta malleista arvonlisävähennyksen.

Psst..! Tarjoamme nyt mahdollisuutta yksityiseen asiointiin Lappeenrannan ja Mikkelin liikkeissämme aukioloaikojen ulkopuolella. Voit varata yksityisajan automyyjälle sopimalla parhaan ajankohdan puhelimitse. Tutustu myös autopalveluiden etämahdollisuuksiin!

Ota yhteyttä Volvo-asiantuntijoihimme

Varaa huolto

Volvo Omamekaanikko, rengastarjoukset ja kattavat lisäpalvelut – myös KiltaDiili-autollesi. Voit valita ajan kalenterista ja näet myös hinnan suoraan verkossa.

Huolto - Volvo

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.