Uusi Renault Auto-Killasta, Captur

Renault

Renault-asiantuntijat palveluksessasi

Auto-Kilta on virallinen Renault-jälleenmyyjä ja erityisesti Renaultiin erikoistuneet asiantuntijamme palvelevat sinua kaikissa toimipisteissämme. Nimetyt asiantuntijat tuntevat Renaultin läpikotaisin ja saat meiltä asiantuntevaa palvelua myös kaikissa Renault-huoltoasioissa. Isona jälleenmyyjänä tarjoamme myös kattavan Renault henkilöauto- ja hyötyajovalikoiman.

Auto-Killassa on kattava valikoima uusia Renaulteja suoraan ajoon sekä jatkuvasti uusiutuva, erinomainen valikoima käytettyjä Renault henkilö-, tavara- ja hyötyautoja sekä pikkubusseja. Muista myös valikoimastamme löytyvät Renault-täyssähköautot. Tutustu Renaultiin tarkemmin maahantuojan sivuilla. 

Tarjoamme myös ainutlaatuisen KiltaDiilin, jolla voit hankkia uuden Renaultin kiinteällä kuukausihinnalla. KiltaDiiliin sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, kesä- ja talvirengassarjat, renkaiden kuntotarkistukset, vaihdot ja säilytys sekä laadukas sijaisauto huoltojen ajaksi. KiltaDiili on myös yrityksille huoleton ja joustava tapa hankkia uusi auto: saat osasta malleista arvonlisävähennyksen.

Ota yhteyttä Renault-asiantuntijoihimme

Varaa huolto

Merkkihuolto, rengastarjoukset ja kattavat lisäpalvelut – myös KiltaDiili-autollesi. Voit valita ajan kalenterista ja näet myös hinnan suoraan verkossa.

Huollonmerkkien logot

Ajankohtaista

Uudet Renaultit heti ajoon

Uudet Renaultit varastostamme sekä edulliset uutta vastaavat esittelyautot. Katso kaikki varasto- ja esittelyautot >

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.