Uusi Ford Auto-Killasta, Ford Mustang Mach-E

Ford

Kattavaa Ford-asiantuntemusta

Auto-Kilta on virallinen Ford-jälleenmyyjä ja erityisesti Fordiin erikoistuneet asiantuntijamme palvelevat sinua kaikissa toimipisteissämme — myös huoltoasioissa. Fordin äärimmäisen laaja henkilöauto- ja hyötyajovalikoima on saavuttanut selkeän markkinajohtajuuden Etelä-Karjalassa. 

Auto-Killassa on kattava valikoima uusia Fordeja suoraan ajoon sekä jatkuvasti uusiutuva, erinomainen valikoima käytettyjä Ford henkilö- ja hyötyautoja. Kysy myös suosittuja Ford lava-autoja, jonka voit muuntaa viisipaikkaiseksi kevytkuorma-autoksi. Kauttamme saat myös muut mallit nopeasti koeajoon ja toimitukseen. Tutustu tarkemmin mallistoon ja kaikkiin tarjouksiimme, Auto-Killan omilla Ford- sivuilla. 

Tarjoamme myös ainutlaatuisen KiltaDiilin, jolla voit hankkia uuden Fordin kiinteällä kuukausihinnalla. KiltaDiiliin sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, kesä- ja talvirengassarjat, renkaiden kuntotarkistukset, vaihdot ja säilytys sekä laadukas sijaisauto huoltojen ajaksi. KiltaDiili on myös yrityksille huoleton ja joustava tapa hankkia uusi auto: saat osasta malleista arvonlisävähennyksen.

Psst..! Tarjoamme nyt mahdollisuutta yksityiseen asiointiin Lappeenrannan ja Mikkelin liikkeissämme aukioloaikojen ulkopuolella. Voit varata yksityisajan automyyjälle sopimalla parhaan ajankohdan puhelimitse. Tutustu myös autopalveluiden etämahdollisuuksiin!

Ota yhteyttä Ford-asiantuntijoihimme

Varaa huolto

Merkkihuolto, rengastarjoukset ja kattavat lisäpalvelut – myös KiltaDiili-autollesi. Voit valita ajan kalenterista ja näet myös hinnan suoraan verkossa.

Huollonmerkkien logot

Uudet Fordit heti ajoon

Uudet Fordit varastostamme sekä edulliset uutta vastaavat esittelyautot. Katso kaikki varasto- ja esittelyautot >

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.