Olemme virallinen Dacia-jälleenmyyjä ja Daciaan erikoistuneet asiantuntijamme palvelevat kaikissa toimipisteissämme

Dacia

Kokeneet Dacia-asiantuntijat käytettävissäsi

Auto-Kilta on virallinen Dacia-jälleenmyyjä ja erityisesti Daciaan erikoistuneet asiantuntijamme palvelevat sinua kaikissa toimipisteissämme. Nimetyt asiantuntijat tuntevat Dacian läpikotaisin ja saat meiltä asiantuntevaa palvelua myös kaikissa Dacia-huoltoasioissa. 

Auto-Killassa on kattava valikoima uusia Dacia-autoja suoraan ajoon sekä jatkuvasti uusiutuva, erinomainen valikoima käytettyjä Dacia henkilö- ja hyötyautoja. Tutustu Daciaan tarkemmin maahantuojan sivuilla. 

Tarjoamme myös ainutlaatuisen KiltaDiilin, jolla voit hankkia uuden Dacian kiinteällä kuukausihinnalla. KiltaDiiliin sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, kesä- ja talvirengassarjat, renkaiden kuntotarkistukset, vaihdot ja säilytys sekä laadukas sijaisauto huoltojen ajaksi. KiltaDiili on myös yrityksille huoleton ja joustava tapa hankkia uusi auto: saat osasta malleista arvonlisävähennyksen.

Ota yhteyttä Dacia-asiantuntijoihimme

Varaa huolto

Merkkihuolto, rengastarjoukset ja kattavat lisäpalvelut – myös KiltaDiili-autollesi. Voit valita ajan kalenterista ja näet myös hinnan suoraan verkossa.

Huollonmerkkien logot

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.