Auto-Killan uudet autot

Uudet autot

Vaihtoehtoja jokaiselle auton ostajalle

Toimimme Lappeenrannassa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Imatralla ja edustamme Volvo, Ford, Renault ja Dacia henkilöautoja sekä Ford, Renault ja Dacia hyötyajoneuvoja. Voit hankkia uuden auton myös täysin uudella tavalla: KiltaDiilissä et omista autoa, vaan maksat kiinteää kuukausihintaa auton käytöstä. KiltaDiili sisältää uuden auton lisäksi sen ylläpidon. Lue lisää KiltaDiilistä!

Katso myös laaja valikoimamme uusia autoja heti ajoon.

Katso autot 

Uusi Volvo Auto-Killasta, C40

Volvo

Olemme virallinen Volvo-jälleenmyyjä ja erityisesti Volvoon erikoistuneet asiantuntijamme palvelevat sinua Lappeenrannan, Savonlinnan ja Mikkelin autotaloissa – myös huoltoasioissa.
Tutustu
Uusi Ford Auto-Killasta, Ford Puma

Ford

Myymme Fordia kaikissa toimipisteissämme, joissa jokaisessa on vahvasti Fordiin erikoistuneet asiantuntijat. Kattava ja jatkuvasti uusiutuva valikoima uusia ja käytettyjä Fordeja.
Tutustu
Uusi Renault Auto-Killasta, Arkana

Renault

Kattava valikoima uusia Renaulteja suoraan ajoon sekä jatkuvasti uusiutuva, erinomainen valikoima käytettyjä Renault henkilö-, tavara- ja hyötyautoja sekä pikkubusseja.
Tutustu
Olemme virallinen Dacia-jälleenmyyjä ja Daciaan erikoistuneet asiantuntijamme palvelevat kaikissa toimipisteissämme

Dacia

Olemme virallinen Dacia-jälleenmyyjä ja Daciaan erikoistuneet asiantuntijamme palvelevat kaikissa toimipisteissämme. Kattava valikoima uusia ja käytettyjä Dacia-autoja.
Tutustu
Huoleton KiltaDiili

KiltaDiili

KiltaDiilin kiinteään kuukausimaksuun sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut sekä kesä- ja talvirengassarjat ja vaihdot ja säilytys.
Tutustu
Ympäristöystävällisemmät hybridi- ja täyssähköautot ovat tulleet jäädäkseen myös Auto-Kiltaan

Hybridi- ja täyssähköautot

Tarjoamme ypäristöystävällisemmät hybridi- ja täyssähköautot laatumerkeiltä Volvo ja Renault. Kokeneet asiantuntijamme opastavat sinua oikean merkin ja mallin valinnassa.
Tutustu
Auto-Kilta-hyötyajoneuvot-Ford-Trasit-Custom

Hyötyajoneuvot

Edustamme Ford- ja Renault-hyötyajoneuvoja. Katso nyt heti ajoon valmiina varastostamme uudet pakettiautot, lava-autot ja muut pakettiautoksi rekisteröitävät ajoneuvot. Kattavassa valikoimassa lisäksi käytettyjä malleja useilta eri merkeiltä.
Tutustu

VALITSE HUOLETON KILTADIILI

Kiinteään kuukausimaksuun sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, kesä- ja talvirengassarjat, renkaiden vaihdot ja säilytys. KiltaDiilissä tiedät tarkalleen autoilun kustannukset ja sopimuksen päätyttyä palautat vain auton meille.  Lue lisää KiltaDiilistä ›

Varaa huolto

Merkkihuolto, rengastarjoukset ja kattavat lisäpalvelut – myös KiltaDiili-autollesi. Voit valita ajan kalenterista ja näet myös hinnan suoraan verkossa.

Huollonmerkkien logot

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.