Auto-Kilta News

Tervetuloa täysin uuteen verkkopalveluumme

Tervetuloa Auto-Killan uusille verkkosivuille. Olemme kehittäneet verkkopalveluamme entistä toimivammaksi ja paremmin asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi. 

“Uudistus on ollut todella odotettu ja nyt haluamme jatkaa samalla uudistuksen tiellä. Tulemme päivittämään jatkossa sisältöä tehokkaammin ja aiempaa nopeammalla syklillä”, kertoo markkinointijohtaja Juha Punkkinen. 

Ulkoasu on nyt moderni, selkeä ja helppokäyttöinen. Verkkopalvelun käyttäjäystävällisyyttä on myös parannettu ja teknisesti sivusto on myös aiempaa varmatoimisempi. “Verkkopalvelu toimii nyt myös mobiilissa aiempaa paremmin, joka on tärkeä asia asiakkaillemme”, Punkkinen kommentoi ja jatkaa: “Haluamme saada palautetta uusista sivuistamme. Onko jotain mitä asiakkaamme jäivät kaipaamaan tai onko jokin aiemmilta sivuilta tuttu toiminto jäänyt pois.”

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot sekä missä toimipisteessä haluat asioida. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.