Renault huolto Auto-Kilta

Renault-huolto

Luotettava Renault-merkkihuolto tuntee autosi

Renault-merkkihuollossa takaat autosi laadun säilymisen ja saat 100% mielenrauhan luottamalla autosi ammattilaisten käsiin. Koulutetut merkkihuoltomekaanikkomme tuntevat autosi parhaiten. Lisäksi Renault-merkkihuollon asiakkaana säästät aikaa ja rahaa kattavien tarjoustemme ansiosta.

Autosi tarvitsee erityisosaamista. Valtuutetussa Renault-huoltoliikkeessä käytämme uusinta teknologiaa ja pystymme vastaamaan sekä sinun että autosi tarpeisiin tilanteesta riippumatta. Renault-huollossa merkkikoulutetuilla mekaanikoilla on tieto tehtaan tuoreimmista ohjeista ja päivityksistä, uusimmat Renaultin testilaitteistot sekä merkki- ja mallikohtaiset työkalut. Kun tuot autosi merkkihuoltoon, tarkistamme aina onko autoosi avoimia tehdaskampanjoita. Tehdaskampanjoihin liittyviä korjaustoimenpiteitä voi tehdä vain valtuutettu merkkihuolto ja ne ovat asiakkaalle maksuttomia. Käytämme alkuperäisiä Renault-varaosia ajoneuvosi huoltoon ja korjauksiin. Alkuperäisillä Renault-varaosilla on 12 kuukauden takuu.

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, joten helpotimme huollon ajanvarausta. Nyt voit varata merkkihuollon ja kaikki lisäpalvelut autollesi suoraan verkossa milloin ja missä tahansa – myös KiltaDiili-autollesi! Online-varauksesta löydät sinulle sopivat vapaat huoltoajankohdat ja lisäksi näet huoltosi ja lisäpalveluiden hinnan reaaliajassa!

Tervetuloa Renault-merkkihuoltoon Auto-Kiltaan. Meillä on paras asiantuntemus autostasi!

siirry varaamaan

 

Lappeenranta

020 1545 802
arkisin 8-17.30

Tullitie 3, 53100 Lappeenranta
Katso reittiohjeet >

Mikkeli

020 1545 888
arkisin 8-17

Yrittäjänkatu 24, 50130 Mikkeli
Katso reittiohjeet >

Savonlinna

020 1545 870
arkisin ma-pe 8-16

Taitajantie 8, 57210 Savonlinna
Katso reittiohjeet >

Imatra

020 1545 781
arkisin 7.30-16.30

Anssinkatu 5, 55100 Imatra
Katso reittiohjeet >

 

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.