Työnjohtajaksi Savonlinnaan

Uudelle uralle Auto-Killassa

Avoimia työpaikkoja Auto-Killan teknisessä palvelussa

Auto-Kilta kasvaa, kehittyy ja uudistuu. Tarvitsemme nyt lisää tekijöitä teknisen palvelun eri tehtäviin. Tutustu avoinna oleviin toimenkuviin ja laita hakemusta meille.

HUOLLON ASIAKASPALVELUUN SAVONLINNAAN SEKÄ LAPPEENRANTAAN

Etsimme asiakaspalvelun ja tiimityön osaajaa, joka ymmärtää tehokkaan tuloksenteon lainalaisuudet. Työpäiväsi tulevat sisältämään tiivistä yhteistyötä uskollisten asiakkaidemme, sekä osaavien mekaanikkojemme kanssa. Tehtäviisi kuuluu päivittäisen asiakaspalvelun lisäksi henkilökohtainen myyntityö, asiakkaiden hankkiminen ja heidän tyytyväisyydestä huolehtiminen.

Auto-Kilta kasvaa ja uudistuu voimakkaasti. Kasvun myötä me saamme kunnian palvella yhä suurempaa joukkoa talousalueemme autoilijoista. Haluamme taata asiakkaillemme laadukasta asiakaspalvelua sekä erinomaiset puitteet asioida kanssamme. Tarjoamme nyt mahdollisuuden tulla osaksi nykyaikaista, autoalan edelläkävijänä toimivaa yritystä. Meillä vaatimustaso on korkealla, mutta osaamme myös palkita menestyksestä.

Hakemukset palkkatoiveineen oheisella lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekry [at] autokilta.fi
Etsimme kunnes löydämme, joten älä aikaile. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttä.
Lisätietoja tehtävistä antavat: Savonlinna, huoltopäällikkö Ilpo Huttunen, 0405852524. Lappeenranta, Jussi Laine, 0406797408.

MEKAANIKOKSI LAPPEENRANTAAN

Mekaanikon työ ei ole entisensä, sillä autot sekä asiakkaiden vaatimukset muuttuvat vauhdilla. Edellytämme sinulta autoalan peruskoulutusta sekä innokasta ja ennakkoluulotonta asennetta. Tulet toimeen asiakkaiden kanssa hallitset työvälineet mutterista- mobiililaitteisiin. Pidämme huolen osaamisestasi ja kehittymisestäsi säännöllisillä koulutuksilla.

Hakemukset palkkatoiveineen oheisella lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekry [at] autokilta.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jussi Laine, 0406797408.

RASKAANKALUSTON ASENTAJAKSI AUTO-KILTA TRUCKSILLE

Etsimme Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen asentajaa Mustolan kuorma-autotaloomme. Työtehtäviisi kuuluu vetoautojen ja perävaunujen monipuoliset asennus, korjaus ja huoltotehtävät. Edellytämme osaamista edellä mainittuihin työtehtäviin, palveluhenkisyyttä ja tiimipelaajan asennetta.
Tarjoamme mukavan työympäristön ja nykyaikaiset puitteet. Lisäksi pidämme huolen osaamisestasi säännöllisillä koulutuksilla.

Hakemukset palkkatoiveineen oheisella lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekry [at] autokilta.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa Auto-Kilta Trucks Oy:n huoltopäällikkö Teemu Saikko, 0405894741.

Hae meille

Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 2 MB.
Suositellut tiedostomuodot: doc docx pdf txt.