Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi kasvavaa ja kehittyvää autotaloa. Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus.

Meille töihin

Tule osaksi Saimaan ympäristön johtavaa autotaloa

Alan edelläkävijänä elämme asiakaskäyttäytymisen muutoksessa ennakoiden. Meillä se tarkoittaa uusien digitaalisten ja yhä älykkäämpien palveluratkaisujen jatkuvaa kehittämistä. Selvitämme kuinka asiakkaat - nykyiset ja tulevat - haluavat tulla palvelluiksi, ja vältymme näin arvailuilta. Kyky ajatella pidemmälle yhdistää meitä Auto-Killassa – olisitko sinä seuraava vahvistuksemme kehittämään autoalaa yhdessä yli sadan hengen motivoitunutta joukkuettamme?

Olemme aina kiinnostuneita oikeanlaisista osaajista ja tuoreista näkökulmista kaikissa toimipisteissämme. Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi kasvavaa ja kehittyvää autotaloa. Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä avoin hakemus.

Kuorma-automekaanikko Lappeenrantaan

Terminaalinkatu 27
10.2.2023
30.4.2023
Hae paikkaa

Laadukkaat brändit

Meillä pääset työskentelemään laadukkaiden automerkkien parissa. Olemme alueemme johtavia Volvo-, Ford-, Renault- ja Dacia-asiantuntijoita.

Pidämme huolta

Auto-Killassa nautit kilpailukykyisistä työsuhde-eduista. Tarjoamme laajan työterveyshuollon lisäksi käyttöösi liikuntasetelit – hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeä arvo.

Motivoiva palkkaus

Meillä pääset itse vaikuttamaan ansioihisi. Arvostamme työpanostasi, siksi kilpailukykyisen kiinteän palkan lisäksi maksamme hyvin tehdystä työstä suoritusperusteista lisää.

Kehity yhdessä huippujen kanssa

Meillä vaalitaan parasta osaamista ja henkilöstömme viihtyvyyttä. Siksi panostamme koulutukseen ja tarjoamme jokaiselle erinomaisen mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen.

 

Auto-Kilta tarjoaa mahdollisuuksia ja loistavat edut

 

Auto-Kilta

Vuonna 1964 perustettu Auto-Kilta on puolen vuosisadan historiansa aikana kasvanut Saimaan ympäristön johtavaksi autoliikkeeksi. Tällä hetkellä toimimme Lappeenrannan, Mikkelin, Savonlinnan sekä Imatran talousalueella täyden palvelun autotalon periaatteella.

Edustamme Volvo-, Ford-, Renault- ja Dacia-henkilöautoja. Tarjoamme myynnin lisäksi kaikkiin edustamiimme merkkeihin valtuutetun merkkihuollon, vauriokorjaamopalvelut ja varaosat.