KiltaTurva kaupan päälle elokuun ajan - Auto-Kilta

KiltaTurva nyt veloituksetta vaihtoautoihin!

Hanki meiltä huollettu ja kuntotarkastettu vaihtoauto syyskuun loppuun mennessä – saat KiltaTurvan kaupan päälle! Etusi on 590 € ja voit ajaa huoletta ilman riskiä yllättävien vikojen korjauskuluista. 

Mikä on KiltaTurva?

KiltaTurva on Auto-Killan tarjoama edullinen lisäturva vaihtoautoon. KiltaTurvalla vältyt yllättäviltä teknisten vikojen korjauskuluilta ja voit keskittyä huolettomaan autoiluun. Sopimus on voimassa ajoneuvon ostohetkestä vuoden tai 20 000 kilometriä.

Vikatilanteissa otat meihin yhteyttä ja hoidamme auton korjaukset puolestasi. Säästät sekä rahaa että vaivaa.
 

Millainen on KiltaTurvattu vaihtoauto?

Saat KiltaTurvan alle 9-vuotiaisiin autoihin, joilla on ajettu alle 200.000 km. KiltaTurvattu auto on varmasti täysin ehjä, hyvässä kunnossa ja sen huollot on tehty tarkasti ja dokumentoidusti huolto-ohjelman mukaan.

Katso KiltaTurvatut vaihtoautomme ja tule kaupoille! Toimitamme haluamasi auton koeajettavaksi lähimpään toimipaikkaasi jopa seuraavaksi päiväksi.

Tutustu valikoimaan

 

Mitä tulee ottaa huomioon KiltaTurvatun auton omistajana?

Jos autossa ilmenee jotain tavallisuudesta poikkeavaa, ota aina ensin yhteyttä Auto-Killan huoltoon, josta kerromme miten tilanteessa kannattaa toimia. KiltaTurvatun auton huolto tai korjaus on tehtävä ensisijaisesti Auto-Killassa. Mikäli se ei onnistu, voidaan auto korjata huoltoliikkeessä, joka täyttää valmistajan laatuvaatimukset. Jos on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta.
 

Miten saan KiltaTurvatun auton?

Mikäli KiltaTurvattu vaihtoauto ja huolettomat kilometrit kiinnostavat, tutustu ensin erään vaihtoautojamme, joihin tarjoamme upeat extraedut! Tai kysy meiltä lisää helposti alla olevalla lomakkeella. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme löytämään juuri sinulle sopivan auton.

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.