Koeaja ja hyödynnä edut Volvon hybridikiertueella - Auto-Kilta

Hyödynnä jopa 4000€ etusi Volvon hybridimallistoon

Koe Suomen suosituimmat ladattavat

Volvon hybridimallisto on täällä! Tervetuloa koeajolle ja hyödyntämään upeat etusi. Voit pyytää erinomaisen vaihtotarjouksen haluamaasi malliin jo tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Laajan Volvo-lataushybridimalliston T8 Twin Engine -malleissa sähkö- ja polttomoottori toimivat yhdessä ja tarjoavat suuren tehon (390 hv), pienen polttoaineenkulutuksen ja mahdollisuuden ajaa puhtaasti sähköllä. Toimintasäde sähköllä ajettaessa on runsaat 40 km, mikä riittää monien jokapäiväisiin työmatkoihin.

Neljä eri ajotilaa tarjoaa tarkkaa voimansiirron hallintaa. Hybrid-tila käyttää bensiini- ja sähkövoimaa ja tuottaa parhaan tasapainon tehon ja taloudellisuuden välillä. Pure-tila käyttää vain sähkömoottoria, mikä pitää päästöt nollassa. Power-tila yhdistää bensiini- ja sähkömoottorin täyden tehon ja varmistaa parhaan suorituskyvyn. Constant AWD kytkee jatkuvan nelivedon. XC-malleissa on lisäksi Offroad-tila, joka maksimoi auton etenemiskyvyn ajettaessa hankalassa maastossa. Koe hybridimalliston ainutlaatuiset ominaisuudet kiertueella!

Varustetason korotus Volvo T8-malleihin - Auto-Kilta

Varustetason korotus vain 990€

 • S90/V90 T8: Inscription-varustetaso 990€
  ETUSI JOPA 3.300€
 • XC90 T8: Inscription / R-design -varustetaso 990€
  ETUSI JOPA 4.000€

Inscription -varustelu täyttää skandinaaviseen ylellisyyteen kohdistuvat korkeimmat odotukset. Jos nautit ajamisesta, R-Design kehittyneellä Sport-alustalla on oikea vaihtoehto sinulle. Se tarjoaa tarkemman tietuntuman ja lisäpitoa, mukavuudesta tinkimättä.

  Etusi jopa 4000€
  Pyydä vaihtotarjous haluamaasi malliin nyt!

  Pyydä tarjous

  Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
  Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
  Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
  Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.
  Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.