Vaihtoautot extraeduilla Auto-Killasta

Vaihtoautot extraeduilla

Valitse omasi sinulle sopivasta hintaluokasta!

Tarjoamme nyt erään vaihtoautoja edullisen, 0,95 % rahoituskoron ja KiltaTurvan vuodeksi veloituksetta. Kaikki autot ovat ammattitaitoisesti huollettuja ja osassa on voimassa tehdastakuu! Tehdastakuun ulkopuolella oleviin autoihin KiltaTurva tarjoaa lisäturvaa – vältyt teknisten vikojen korjauskuluilta ja voit keskittyä huolettomaan autoiluun. 

Tutustu KiltaTurvaan

Huolehdimme vaihtoauton koeajettavaksi toimipaikasta riippumatta jopa seuraavaksi päiväksi. Tutustu valikoimaan ja pyydä tarjous!

 

Vaihtoautot extraeduilla Auto-Killasta

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot sekä missä toimipisteessä haluat asioida. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.
*Edut koskevat vain tämän kampanjasivun autoja. Rahoitusesimerkki: Mercedes-Benz C 200 d A Premium Edition: Auton hinta toimituskuluineen yhteensä 29 020 €. Käsiraha 2 500 €, luoton perustamiskulu 190 €, rahoitetaan 26 710 €. Laina-aika 60 kk, korko 0,95 %, käsittelymaksu 9,50 €/kk, kk-erä 376,99 €. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 1 535,90 €, tod. vuosikorko 1,98 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.