Uusi täyssähköinen Ford Explorer

Uusi täyssähköinen Ford Explorer

Täyssähköinen SUV alkaen alle 45.000 €

Uusi Explorer on ainutlaatuinen auto aktiivisille ulkoilmaihmisille ja seikkailuhenkisille perheille. Ikoninen muotoilu kätkee sisäänsä ylivoimaista mukavuutta ja erinomaista suorituskykyä. Lataat akun nopeasti, 10 prosentista 80 prosenttiin 25 minuutissa. Explorer on saatavana kahtena hyvin varusteltuna mallina, Explorer ja Explorer Premium, sekä taka- että nelivetona. Hinnat alkavat alle 45.000 eurosta. Ensimmäiset autot toimitetaan alkuvuodesta 2024. Tee ennakkovaraus nyt, niin voit tilata Explorerin jo syyskuussa – muut pääsevät tilaamaan lokakuussa. Ennakkovarauksesta ei peritä varausmaksua eikä se sido sinua ostamaan autoa. 

Uudessa Explorerissa on useita upeita ominaisuuksia. Suuren 15" Sync Move -kosketusnäytön voi säätää eri asentoihin niin, että sen saa esimerkiksi pois suorasta auringonvalosta. Älypuhelin on vaivaton integroida auton järjestelmiin ja Explorerissa on mm. integroitu matkasuunnittelu ja yhdistetty navigointi. Kosketusnäytön takana on piilossa My Private Locker, lukittu ja turvallinen säilytyslokero arvotavaroillesi. Mega Console -keskikonsolissa on 17 l säilytystilaa, joten siihen mahtuu esimerkiksi kolme 1,5 l juomapulloa tai 15" kannettava tietokone. 

Varaa oma Explorer Lappeenrannasta!

Varaa oma Explorer Mikkelistä!

Varaa oma Explorer Savonlinnasta!

 

Ford Explorer sisätilat nosto

Tarkka äänentoisto, kattava turvavarustelu

Explorerissa on 5 istuinta, joista etenkin etuistuimet ovat mukavan tilavia. Soundbar-kauittimissa on tarkka äänentoisto ja autossa on vakiona kattava turvavarustelu, kuten älykäs aktiivinen vakionpeudensäädin (IACC), törmäyksenestoavustin ja älykäs nopeudenrajoitin (ISA). 

Ford Explorer nosto 2

Uusinta sähköistä voimansiirtoa

Uudessa täyssähköisessä Explorerissa käytetään uusinta sähköistä voimansiirtoa ja akkuteknologiaa. Explorer on taloudellisten renkaiden, täysin suojatun alustan, erityisen ilmanohjauksen ja aerodynaamisten vanteiden yhdistelmä. Lopputuloksena on hämmästyttävä auto, joka on aina valmis viemään asiakkaat huimiin seikkailuihin.