Testi

Uusi Ford 0 % korolla

Nyt ohittamattomat edut ford-MALLISTOON

Nyt on oikea aika hankkia uusi Ford, sillä saat henkilöautoista Fiesta-, Puma-, Kuga-, Mondeo-, Focus-, SMAX, ja Explorer -malleihin sekä pakettiautoihin todella edullisen rahoituksen. Lisäksi tarjoamme henkilöautomallistoon rahoituskaskon kiinteään hintaan 49 €/kk! Tarjous koskee uusia tehdastilauksia kuin jo maassa olevia varastoautojakin.

Ford Fiesta, Puma  ja Kuga -henkilöautoihin Ford Credit -rahoitus 0 % korolla ja muihin paitsi Focus, S-MAX, ja Explorer -mallistoon myös kulut 0 €. Lisäksi saat kaikkiin henkilöautoihin Ford Rahoituskaskon kiinteään hintaan 49 €/kk. Hyötyajoneuvoihin tarjoamme rahoituksen 0,5 % korolla (+ kulut).

Autoja on sekä omassa varastossamme että muualla Suomessa. Katso varastomme autot alta ja jos et sieltä löydä mieleistäsi mallia, ota yhteyttä ja pyydä tarjousta sinua kiinnostavasta autosta!
 

Katso kaikki autot

Testi

Pyydä tarjous!

Laskemme sinulle ohittamattoman tarjouksen 0% korolla*
(avausmaksu 0 € ja käsittelykulu 0 €)*

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
*Kampanja koskee sekä uusia tehdastilausautoja että maassa olevia varastoautoja. Hybridi- ja sähkömalleihin 5 vuoden takuu. Max sopimusaika 60 kk. Kampanja voimassa 1.4. – 31.8.2021. Kampanja ei koske esittelyautoja eikä Ford Mustang ja Mustang Mach-e malleja, Transit Custom ja Tourneo Custom PHEV malleja eikä Transit Connect L1 mallia. Ford Credit -palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy | Postiosoite: 00058 SANTANDER | Käyntiosoite: Risto Rytin tie 33, 00570 HELSINKI