Tuulilasinvaihto Auto-Kilta

Tuulilasivaurion sattuessa, me olemme apuna!

Nykyajan autoissa tuulilasi on tärkeä osa autosi turvavarusteita. Tuulilasi on osa autosi koria, joka suojaa matkustajia kolareissa. Autossasi on todennäköisesti myös kamera- ja tutkatekniikkaa, joihin tuulilasi vaikuttaa. Jos autoosi asennetaan väärä tuulilasi, väärään asentoon tai jätetään kamera- ja tutkatekniikka kalibroimatta, eivät auton turvajärjestelmät välttämättä toimi oikein.

Tiedäthän että tuulilasivaurion tapahduttua sinä päätät missä autosi korjataan. Tuulilasivaurion sattuessa kannattaakin kääntyä meidän puoleemme. Me olemme oman automerkkisi ammattilaisia ja oikeita ihmisiä auttamaan sinua tuulilasivaurioiden kanssa. Kun käytät autosi tuulilasinvaihdossa meillä, varmistat että autosi kolariturvallisuus ja muut ominaisuudet säilyvät valmistajan määrittelemässä tasossa. Merkkikorjaamolla ylläpidetyn auton jälleenmyyntiarvo säilyy parhaiten.

Vaurion sattuessa:

Ota ensin yhteys Volvo Omamekaanikkoosi tai muissa merkeissä vauriokorjaamoomme

Yhteystiedot löydät www.autokilta.fi/yhteystiedot

Voit myös varata ajan tarkastukseen "varaa aika" painikkeen takaa

Nykyisin tuulilasivahingoista ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta vakuutusyhtiölle.

Tuulilasin korjaus

Pienet kiveniskemät voidaan usein korjata ilman tuulilasin uusimista. Kun kiveniskemä on alle 2,6cm kokoinen, eli mahtuu kahden euron kolikon alle, voidaan särö korjata. Jos särö on lähellä tuulilasin reunaa, tai kuljettajan näkökentässä, on lasi syytä vaihtaa uuteen. Pienikin särö tuulilasissa kannattaa korjauttaa mahdollisimman nopeasti, jotta vaurio ei pääse laajenemaan lasissa. Meillä voit korjauttaa tuulilasin ilman ajanvarausta.

Lasivakuutetussa autossa, vakuutusyhtiö maksaa korjauskustannukset ilman omavastuuta.

Tuulilasin vaihto

Meillä onnistuu tuulilasinvaihdot kaikkiin edustamiimme merkkeihin, jokaisessa toimipisteessämme. Käytämme alkuperäisiä osia ja kiinnitysaineita, sekä valmistajan antamia ohjeita lasien vaihdoissa. Teemme myös tarvittavat kalibroinnit autosi turvalaitteille, jotta järjestelmät toimivat jatkossakin oikealla tavalla.

Lasivakuutetussa autossa vakuutusyhtiö maksaa korjauskustannukset. Maksat vain omavastuun tuulilasin vaihdosta. 

 

Varaa aika