Täysin uusi Renault Kadjar - Auto-Kilta

Renault Kadjar ensiesittelyssä

Etusi nyt jopa 1900€

Nyt ensiesittelyetuna saat täysin uusiin Kadjar-malleihin automaatin manuaalin hinnalla! Tervetuloa tutustumaan paikan päälle! Pyydä vaihtotarjous ennakkoon tällä sivulla olevalla lomakkeella. 

Uusi Renault Kadjar entistä tyylikkäämpänä ja taloudellisempana! Kolme vuotta sitten esitelty Renault Kadjar nousi nopeasti yhdeksi suosituimmista autoista luokassaan, sillä niitä on myyty viidessäkymmenessä maassa lähes puoli miljoonaa kappaletta. Kadjar on saanut erityisesti kiitosta kauniista linjoistaan. Tule tutustumaan uutuuteen ja hyödynnä samalla ensiesittelyetusi. 

Täysin uusi Renault Kadjar - Auto-Kilta

Kadjar-malleihin automaatti manuaalin hinnalla!

Esim. Kadjar TCe 140 EDC7-aut Zen nyt 27 590 € (norm. 28 890 €) tai Kadjar TCe 160 EDC7-aut Bose nyt 32 490 € (norm. 34 390 €). Hyödynnä ensiesittelyetusi, niin varmistat omasi parhaaseen hintaan!

Säästä jopa 1900€
Toimi nyt ja pyydä ohittamaton vaihtotarjous autostasi!
Renault heti ajoon - Auto-Kilta

Katso varasto- ja esittelyautot

Runsas valikoima uusia Renault-malleja heti valmiina ajoon – sekä uusia varastomalleja että huippukuntoisia esittelyautoja. Tutustu ja löydä omasi!

Katso uudet varastoautot Katso kaikki esittelyautot

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
*Kampanja on voimassa yksityishenkilöille 31.3.2019 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Mallisto alkaen TCe 140 Life 25 590 €. Hinnat sis. toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.