Auto-Kilta ennakkomyynnissä Renault Clio

Täysin uusi RENAULT CLIO

UUSI CLIO NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ

Renault Clio on kautta aikojen parhaiten myyty ranskalainen automalli ja se on voittanut peräti kaksi kertaa Vuoden auto -tittelin. Renault Clion viides sukupolvi jatkaa upealla tavalla vuonna 1990 alkanutta tarinaa.

Vaikka uutuuden linjoissa on paljon tuttua, Clio on nyt kokonaan uusi. Täysin uusi perusrakenne muodostaa lähtökohdan, jolle on asennettu aiempaa tehokkaammat moottorit. Sisustuksen materiaalit ja varustelu on nostettu paljon korkeammalle tasolle kuin ennen. Kaikesta tästä huolimatta Clion hinnat ovat säilyneet lähes ennallaan.

Se on tyylikäs ja nykyaikainen 5-ovinen hatchback, jossa yhdistyvät ympäristön huomioiminen ja kaikkien matkustajien matkustusmukavuus. EDC-automaattivaihteistolla saat käyttöösi automaatin mukavuuden sekä manuaalivaihteistoa vastaavan reaktiivisuuden ja taloudellisuuden, samalla polttoaineenkulutus laskee ja päästöt vähenevät. Clio on täynnä uusinta autotekniikkaa ja hienoja teknisiä oivalluksia, joita löytyy yleensä huomattavasti kalliimmista autoista, eikä välttämättä niistäkään.

 

Haluatko tutustua Renault Clioon tarkemmin?

Katso video, lataa esite tai lataa tekniset tiedot.

 

 

Renault Clio nyt vain 195 €/kk ilman käsirahaa - Auto-Kilta

CLIO TCe 100 Zen

Cliossa on vakiona viiden tähden turvallisuus ja monipuolinen varustelu, mm. LED-ajovalot, aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä, kaistavahti ja -avustin, vakionopeuden säädin ja uusi Easy-Link 7” kosketusnäytöllä.

 

alk. 17 590 €​​​​​​​
Ennakkomyynnissä
Renault heti ajoon - Auto-Kilta

Katso varasto- ja esittelyautot

Runsas valikoima uusia Renault-malleja heti valmiina ajoon – sekä uusia varastomalleja että huippukuntoisia esittelyautoja. Tutustu ja löydä omasi!

Katso uudet varastoautot Katso kaikki esittelyautot

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
CLIO TCe 100 Zen 17 590 €, WLTP CO2 116 g/km, yhd. kulutus 5,2 l/100 km. Hinta sis. toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.