Auto-Kilta ennakkoesittelyssä Renault Clio

Täysin uusi RENAULT CLIO

Talvirenkaat ja varustetason korotus 0 €

Renault Clio on kautta aikojen parhaiten myyty ranskalainen automalli ja se on voittanut peräti kaksi kertaa Vuoden auto -tittelin. Renault Clion viides sukupolvi jatkaa upealla tavalla vuonna 1990 alkanutta tarinaa. 

Vaikka uutuuden linjoissa on paljon tuttua, Clio on nyt kokonaan uusi. Täysin uusi perusrakenne muodostaa lähtökohdan, jolle on asennettu aiempaa tehokkaammat moottorit. Sisustuksen materiaalit ja varustelu on nostettu paljon korkeammalle tasolle kuin ennen. Kaikesta tästä huolimatta Clion hinnat ovat säilyneet lähes ennallaan.

Clio on tyylikäs ja nykyaikainen 5-ovinen hatchback, jossa yhdistyvät ympäristön huomioiminen ja kaikkien matkustajien matkustusmukavuus. EDC-automaattivaihteistolla saat käyttöösi automaatin mukavuuden sekä manuaalivaihteistoa vastaavan reaktiivisuuden ja taloudellisuuden, samalla polttoaineenkulutus laskee ja päästöt vähenevät. Clio on täynnä uusinta autotekniikkaa ja hienoja teknisiä oivalluksia, joita löytyy yleensä huomattavasti kalliimmista autoista, eikä välttämättä niistäkään.

Haluatko tutustua Renault Clioon tarkemmin?

Katso video, lataa esite tai lataa tekniset tiedot.

 

 

Renault Clio nyt vain 195 €/kk ilman käsirahaa - Auto-Kilta

Varustetason korotus veloituksetta

Clio TCe 100 Zen NYT 16 990 € (norm. 17 590 €) 
+ mm. Easy Link multimediajärjestelmä 7”-kosketusnäytöllä, älypuhelimen peilaus, kromisomisteet, 16” muotovanteet, soft touch -ohjauspyörä…

Clio TCe 100 Intens  NYT 17 590 € (norm. 18 990 €)
+ 16” kevytmetallivanteet, automaattinen ilmastointi, navigointi, LED-etusumuvalot, lämmitettävä ohjauspyörä, MultiSense-järjestelmä, takapysäköintitutka, täys-LED Performance -etuvalot, älyavainkortti…

ETUSI JOPA 1 400 €
Clio TCe 100 Zen NYT 16 990 €
Renault heti ajoon - Auto-Kilta

Katso varasto- ja esittelyautot

Runsas valikoima uusia Renault-malleja heti valmiina ajoon – sekä uusia varastomalleja että huippukuntoisia esittelyautoja. Tutustu ja löydä omasi!

Katso uudet varastoautot Katso kaikki esittelyautot

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.

Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.

Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.

CLIO SCe 75 Life 16 990 €, WLTP CO2 120 g/km, yhd. kulutus 5,4 l/100 km.Hinta sis. toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. *)Takuu 6 vuotta / 100 000 km ilman lisähintaa vuoden 2019 rekisteröinteihin.