Täysin uusi Ford Puma nyt ennakkomyynnissä - Auto-Kilta

Täysin uusi Ford Puma

Ennakkomyynti on alkanut

Ford Puma on kehitetty nykypäivän tarpeisiin: innovatiivinen suunnittelu, katumaasturin näyttävä ulkoasu ja edistyksellinen kevythybridi. Ford Puma herättää huomiosi.

Ford Pumassa on innovatiivisia ajonautintoa parantavia ominaisuuksia, kuten ajotilavalinnat ja Ford Co-Pilot360, jonka kuljettajaa avustavat teknologiat auttavat kiihdytyksessä, jarrutuksessa ja jopa ohjauksessa. Esimerkiksi aktiivinen vakionopeudensäädin, törmäyksenestoavustin ja törmäyksenväistöavustin.

Kevythybridiautoissa on kaksi yhdessä toimivaa moottoria: polttomoottori liikuttaa autoa ja akkukäyttöinen sähkömoottori auttaa pienentämään polttoaineenkulutusta. Pumaan on saatavilla valikoima edistyksellisiä EcoBoost-hybridibensiinimoottoreita, jotka ovat paitsi erittäin suorituskykyisiä, myös vaikuttavan polttoainetaloudellisia. Lisäksi CO2-päästöt ovat huomattavasti pienemmät kuin muissa perinteisissä ei-hybridimoottoreissa.

Ford Puman sisätiloissa nautit tyylikkäästä muotoilusta ja laadukkaan verhoilun viimeistelystä. Etuistuimissa on ristiselän tuki ja hierontatoiminto (saatavana vain Titanium-malleissa), jotka tarjoavat uudenlaista mukavuutta. Lisää ajonautintoa tuovat myös mm. lasinen panoramakatto, 12,3’’ digitaalimittaristo, luokkansa suurin MegaBox-tavaratila, urheilullinen nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja veistoksellinen ulkoasu.

 

Täysin uusi Ford Puma Titanium X - Auto-Kilta

1.0 EcoBoost Hybrid (mHEV) 125hv

Uudessa Ford Puma Titaniumissa on vakiona mm. Suomenkielinen SYNC 3 tietoviihdejärjestelmä 8" kosketusvärinäytöllä, navigointi, 7 kaiutinta, BT-handsfree, 2 USB-porttia, Apple Carplay- / Android Auto-tuki, automaatti-ilmastointi, 17” Kevytmetallivanteet, urheilulliset istuimet, kuljettajan ja matkustajan etuistuimien ristiselänsäätö ja -hierontatoiminto, LED-valot, parkkitutka, törmäyksenestoavustin, kaistanpitoavustin, törmäyksen jälkeinen jarrutusjärjestelmä ja nopeusrajoitusten tunnistus.

alk. 23 440,78 €
Ford heti ajoon - Auto-Kilta

Katso varasto- ja esittelyautot

Runsas valikoima uusia Ford-malleja heti valmiina ajoon – sekä uusia varastomalleja että huippukuntoisia esittelyautoja. Tutustu ja löydä omasi!

Katso uudet varastoautot Katso kaikki esittelyautot

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kaikki moottorit täyttävät Euro 6.2 päästövaatimukset.

Lopullinen CO2 g/km, jonka perusteella autovero määräytyy, ilmoitetaan autoyksilön vaatimuksenmukaisuustodistuksessa (CoC-todistus). Rajattu erä autoja.

Kuvan auto erikoisvarustein.