Täysin uusi Ford Focus

Täysin uusi Ford Focus

Pyydä tarjous nyt ensimmäisten joukossa

Täysin uusi Ford Focus on nyt ennakkomyynnissä! Uudessa Focuksessa yhdistyvät tyylipuhtaat linjat, selkeästi suunnitellut tilat ja hienostunut ilme. Sisätilat ovat entistäkin miellyttävämmät, tilavammat ja tyylikkäämmät. Lisäksi yhteydenpito onnistuu autossa nyt helposti, missä tahansa oletkin. FordPass Connect -modeemin ansiosta saat käyttöösi mm. reaaliaikaiset liikennetiedot, Wi-Fi-yhteyspisteen** ja Hätäaputoiminnon (eCall***).

Täysin uuden Focuksen moottorivaihtoehdot ovat tehokkaita ja erittäin polttoainetaloudellisia. Niihin on saatavilla 8-vaihteinen automaattivaihteisto tai 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Korin uudessa muotoilussa on huomioitu aerodynamiikka, mikä parantaa taloudellisuutta entisestään. Esimerkiksi aktiivinen jarrutusjärjestelmä ja törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella varoittaa törmäysvaarasta ja jopa jarruttaa automaattisesti, jos et reagoi ajoissa. Tutustu uuteen Focukseen.

Saat nyt uuden Ford Focuksen edullisella 1 % rahoituskorolla! Tarjolla myös upeita varuste-etuja, joten toimi nopeasti ja pyydä tarjous nyt!

Hinnat alk. 22.601,43 €

tai esim. 269 €/kk*

 

Täysin uusi Ford Focus

Ford Focus Trend ja ST-Line

Ennakkovaraajan etu: Ford Focus Trend ja ST-line -malleihin Comfort- ja Winter Pack -varustepaketit yhteensä 490 €.
Varustepaketti sisältää muun muassa avaimettoman keskuslukituksen, kaksoisautomaattisen ilmastoinnin, sadetunnistimen, automaattisesti himmenevän taustapeilin sekä lämmitetyn tuulilasin ja ohjauspyörän.
Täysin uusi Ford Focus

Ford Focus Titanium

Ennakkovaraajan etu: Ford Focus Titanium-malliin upea Design Pack 4 -varustepaketti hintaan 990 €.

Varustepaketti sisältää mukautuvat LED-valot, 17" aluvanteet ja tummat takalasit. 

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
*Ford Credit -esimerkkilaskelma. Ford FOCUS 1,0 EcoBoost 100 hv Start/Stop M6 Trend 5-ovinen: Auton hinta toimituskuluineen yhteensä 22.601,43 €. Käsiraha 0 €, luoton perustamiskulu 190 €, luoton määrä 22.601,43 €. Laina-aika 61 kk, viimeinen suurempi erä 8.161,00€, korko 1,0 %, käsittelymaksu 12 €/kk, kk-erä 269,00€. Luottokustannus 1.711,57 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 24.313,00 €, tod. vuosikorko 2,19 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Ford Credit, Äyritie 24, 01510 Vantaa.