Renault-pakettiautot

Renault tavara-autoihin 0% korko

Enemmän voimaa edullisemmalla rahoituksella

Tarjoamme nyt kaikkiin Renault tavara-autoihin edullisen rahoituksen 0% korolla! Renaultin TRAFIC-malliin saat myös automaattivaihteiston veloituksetta. Tämän edullisemmaksi ei ammattimaisen, tyylikkään ja tehokkaan pakettiauton hankkiminen taida tulla. Pyydä ohittamaton vaihtotarjous helposti alla olevalla lomakkeella, ota yhteyttä automyyntiimme puhelimitse tai varaa yksityinen aika paikan päälle

Renault-trafic

Automaattivaihteisto veloituksetta

Renault Trafic tarjoaa luokkansa parhaan vakiovarustelun ja pisimmän tavaratilan. Me tarjoamme Traficiin automaattivaihteiston veloituksetta!
Trafic on uudistunut niin ulkoa kuin sisältä! Vahvan ja dynaamisen ilmeen luovat näyttävät ajovalot, iso Renault-logo ja tehokkaasti suojaavat puskurit. Etusäleikköön ja ajovalojen ympärille sijoitetut kromisomisteet tuovat lisää tyylikkyyttä. Ohjaamoa ollaan muokattu entistä mukavammaksi ja toimivammaksi säädettävien istuimien sekä monipuolisten säilytysratkaisuiden myötä. Tehovaihtoehtoja löytyy 120hv:sta aina 170hv:hen saakka!

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
* Kampanja on voimassa rajattuun erään autoja ja koskee viimeistään 31.12.2020 tehtyjä asiakastilauksia. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä se koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia eikä suurasiakaskauppoja.