Renault Megane E-Tech

RENAULT MEGANE E-TECH

100 % sähköllä jopa 458 km

Täysin uusi Renault Megane E-Tech 100% electric henkii rohkeutta, tunnetta ja suorituskykyä. Auton 60 kWh -akku on yksi markkinoiden ohuimmista ja se tarjoaa jopa 458 km toimintamatkan. Konepellin alla on erittäin kompakti 220-hevosvoimainen sähkömoottori välittömällä 300 Nm väännöllä, mikä täydentää sähköisen tehokkuuden tyylikkäällä itsevarmuudella. Matala painopiste ja pitkä akseliväli takaavat erinomaisen ajettavuuden, taka-akselin monivarsituenta sekä nopea ohjaus varmistavat paremman ketteryyden ja mukavuuden. Energian talteenotto jarrutuksissa antaa lisää virtaa suorituskyvylle; heti kun hidastat vauhtia, otat sähköenergiaa talteen. 

Renault Megane E-Tech 100% electricin muodot on suunniteltu maksimoimaan aerodynaamisuus. Samalla kompaktin sedanin ja muhkean crossoverin piirteitä yhdistelevän auton sporttiset ja sulavat korilinjat uhkuvat itsevarmuutta. Tavaratilassa on 440 litraa monipuolisesti hyödynnettävää tilaa. Latauskaapelit eivät ole tiellä, sillä niille on oma säilytystilansa välipohjan alla. 

 

Renault Megane E Auto-Kilta

OpenR link sisäänrakennetulla Googlella

Parasta verkottunutta ajokokemusta varten Renault on integroinut Googlen uuteen älykkääseen openR link* -multimediajärjestelmään. Kojelauta sisältää yhden suurimmista autoissa koskaan käytetyistä digitaalinäyttöpinnoista: openR -järjestelmän digitaaliset näyttöpaneelit, yhteensä 774 cm3 kahdella 12-tuumaisella näytöllä*. Nauti teräväpiirtokuvasta: vähemmän heijastuksia, enemmän väriä. 

Lataa Renault Megane E-Tech 100% electric helposti sähköverkosta käyttämällä latauspistettä(1) tai tavanomaista kotipistorasiaa(2). My Renault -sovelluksella voit tarkistaa autosi toimintamatkan milloin tahansa, aloittaa latauksen etäkomennolla tai ajoittaa latausjakson suurimman sähkönkulutuksen ulkopuolisiin hetkiin.

RENAULT MEGANE E-TECH - teho

100% electric – Uuden sukupolven sähköauto

Uudessa Renault Megane E-Tech Electricon täynnä uusia teknologisia innovaatioita ja 26 ajamista avustavaa järjestelmää: uudessa hatchback-sähköautossa vakiona mm. automaattinen 2-alueilmastointi, lämmitettävä ohjauspyörä ja etuistuimet, lämpöpumppu ja älykäs energianhallinta, nahkapäällysteinen ohjauspyörä, sähköiset taustapeilit ja etu- ja takaikkunat, sadetunnistin, aktiivinen hätäjarrutus jalankulkijatunnistimella, kaista-avustin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, peruutuskamera, langaton älypuhelimen peilaus, OpenR-kojelauta 12,3" mittaristonäytöllä ja 9" kosketusnäytöllä, 18" kevytmetallivanteet. 

alk. 41 990 €
Sis. toimituskulut. 40kWh 130hv Equilibre aut.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
*470 km Evolution ER -versiossa. WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedures): WLTP-testi on uusi standardi autojen kulutuksen mittaamiseen. Laboratorio-olosuhteissa toteutetun testin tarkoituksena on antaa vertailukelpoisia tuloksia eri autonvalmistajien automallien välillä. Lukemat ennakkotietoja. Google on Google LLC:n tavaramerkki.

*Kuvien autot voivat sisältää erikoisvarusteita.