Uusi Volvo V60 - Auto-Kilta

Myynnissä nyt: Täysin uusi Volvo V60

Tilaa uusi V60 auto-killasta!

Ennakkomyynnissä upea ja täysin uusi Volvo V60. 

Uusi Volvo V60 toivottaa sinut farmareiden uuteen aikakauteen. Elegantti, monipuolinen ja sporttinen V60 on segmenttinsä suurin auto, mitoiltaan ikonisen V70 mallin kokoinen. Uutusmallisto pitää sisällään kaikkiaan 17 mallia eri moottorien ja varustetasojen yhdistelminä. Moottorivaihtoehtoina voit valita T5- tai T6- bensiinimoottorin, D3- tai D4 -dieselmoottorin tai pistokeladattavan T8 Plug-in-hybridin. 

Joustavan KiltaDiilin avulla ajat aina turvallisesti ja ekologisesti. KiltaDiili-autoon kuuluu aina HINTATAKUU, joka takaa autollesi ennaltasovitun hyvityshinnan. Kiinteä kk-erä sisältää kaikki tarvitsemasi huollot, korjaukset, renkaiden vaihdot ja säilytykset, sisä- ja ulkopesut huollon yhteydessä sekä sijaisauton huollon ajaksi.    

Pyydä meiltä vaihtotarjous nykyisestä autostasi ja varmista uuden V60-mallin toimituksesi ensimmäisten joukossa!

KiltaDiilillä alk. 521€/kk
Joustava KiltaDiili sis. kaikki tarvitsemasi palvelut
Läpinäkyvä kk-hinta, ei piilokuluja
Ei huolta arvonalenemasta tai jäännösarvosta
Volvo V60 D3

Volvo V60 D3 Business Aut.

D3 Business Aut
esim.
571,00 €/kk

Uusi Volvo V60 on upea ja muuntautumiskykyinen Sportswagon, joka auttaa sinua ottamaan jokaisesta hetkestä kaiken irti. Edistyksellinen alusta ja modernit sisätilat takaavat sinulle kiehtovan ajokokemuksen. Uusi V60 yhdistää laadun ja tarkoituksenmukaisuuden hyvän skandinaavisen muotoilun tapaan. Ota yhteyttä Auto-Killan asiantuntijoihin, niin kerromme lisää tuotteesta ja KiltaDiili- autoilusopimuksesta. 

Volvo V60 T5

Volvo V60 T5 Business Inscription aut

T5 Business Aut.
esim.
789,00 €/kk

Uusi Volvo V60 on varustettu luokkansa suurimpiin kuuluvalla tavaratilalla. Tilavuutta on 529 litraa. Viisi istuinta tuovat matkustusmukavuutta kaikille matkaajille. Takaistuimessa on 60/40 jakotoiminto. Volvo on valmistanut farmariautoja yli 60 vuotta rikastuttamaan ihmisten elämää. Uusi V60 on tämän työn viimeisin ilmentymä.

Volvo V60 T8

Volvo V60 T8 Plug-in Hybrid

T8 AWD Inscription
esim.
659,00 €/kk

Upea Volvo V60 on ennakkomyynnissä nykyaikaisena pistokeladattavana hybridinä. Autossa on bensiini- sekä sähkömoottori, joiden yhteisteho on 390hv. Pistokeladattavalla hybridillä ajat jopa 45-50km pelkällä sähköllä. Tämä mahdollistaa monelle auton käyttäjälle päivittäiset ajot edullisesti sähköllä. Pidemmillä siirtymillä matkan jatkumisen takaa nykyaikainen, puhdas ja tehokas bensiinimoottori. 

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.