Uudistunut Dacia mallisto - Auto-Kilta

Kuukauden kovat Dacia-edut

Dacia-malleihin rahoitus edullisella 1,9 % korolla

Uudistunut Dacia Duster on nyt ennakkomyynnissä! Varustelu on entistäkin kattavampi ja mallistossa on nyt myös etuvetoinen automaattimalli. Täysin uudet Sandero ja Sandero Stepway ovat nekin ennakkomyynnissä – autot ovat uudistuneet niin ulkoa kuin sisältäkin ja hinta-laatusuhde on pysynyt ainutlaatuisen erinomaisena. 

Nyt kaikkiin Dacia-malleihin kova etu: rahoituskorko 1,9 % + kulut – lisäksi sinulla on mahdollisuus 6 kuukauden veloituksettomaan lyhennysvapaaseen milloin haluat! 

 

Yksi asia vielä! Tarjoamme nyt mahdollisuuden yksityiseen asiointiin Lappeenrannan ja Mikkelin liikkeissämme aukioloaikojen ulkopuolella. Voit varata yksityisajan automyyjälle sopimalla parhaan ajankohdan puhelimitse. Tutustu myös autopalveluiden etämahdollisuuksiin!

Uudistunut Duster ennakkomyynnissä

Uusi Dacia Duster ennakkomyynnissä

Uudistuneessa Duster-mallistossa on nyt mukana myös etuvetoinen automaattimalli. Kattavasti varustellussa järkimaasturissa on vakiona mm. LED-valot, ilmastointi, vakionopeudensäädin ja peruutustutka.

Alk. 17.399 €
Dacia Sandero - Auto-Kilta

Uusi Dacia Sandero ja Sandero Stepway

Uudistunut tilava Sandero on hintaansa huomattavasti suurempi! Varusteluna mm: helppokäyttöinen ja suomen kielellä saatava 8-tuumainen kosketusnäyttö*, pysäköintiavustimet, aktiivinen hätäjarrutustoiminto, mäkilähtöavustin, katvealuevaroitin ja paljon muuta.

  • Dacia Sandero TCe man Access alk. vain 12.399 €
  • Dacia Sandero Stepway TCe 90 man alk. vain 14.399 €
     
Alk. 12 399 €
Dacia heti ajoon - Auto-Kilta

Katso varasto- ja esittelyautot

Runsas valikoima uusia Dacia-malleja heti valmiina ajoon – sekä uusia varastomalleja että huippukuntoisia esittelyautoja. Tutustu ja löydä omasi!

Katso uudet varastoautot Katso kaikki esittelyautot

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Duster 4×2 TCe 100 Access, 15 999 €, käsiraha/vaihtoauto 3 300 €, rahoitettava osuus yht. 12 889 €. Rahoitusaika 72 kk (max), avausmaksu 190 €, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 1,9 %, kk-erä 198,55 €. Luottokustannukset yht. 1 596,82 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 14 485,82 €, luottohinta 17 595,82 € ja todellinen vuosikorko 4,05 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki.