Täysin uusi Dacia Duster nyt Auto-Killasta

Koe uusi Dacia Duster

0% rahoituskorko koko Dacia-mallistoon

Tule kokemaan toisen sukupolven Duster, joka on niin ulkoa kuin sisältä täysin uudistunut! Se tarjoaa ensiluokkaista ajonautintoa edistyksellisillä ominaisuuksillaan ja ennennäkemättömillä lisävarusteillaan. Ennallaan on vain auton hintataso – Duster tarjoaa rahalle jatkossa vielä enemmän vastinetta. Dacia Duster nyt koeajettavissa liikkeissämme, tervetuloa!

Nyt koko Dacia-mallistossa 0-korkokampanja! Tarjoamme sinulle sopivan, edullisen rahoituksen jo valmiiksi houkuttelevasti hinnoiteltuun Duster-mallistoon, alk. 14 999 €. Pyydä nyt ohittamaton vaihtotarjous helposti tällä sivulla. 

Täysin uusi Dacia Duster

Duster nelivetona huippuedullisesti!

Edeltäjäänsä mukavampi ja hiljaisempi. Saatavilla paljon Daciassa ennennäkemättömiä varusteita. Nelivetoa on kehitetty entisestään ja maastoajoelämystä on parannettu uusilla toiminnoilla.

Dacia Duster TCe 100 4x2 Access alk. 14 999 €. Dacia Duster neliveto: Duster TCe 130 4x4 Comfort alk. 20 999 €. Toimi nyt ja pyydä edullinen vaihtotarjous!

Pyydä samalla houkutteleva rahoitustarjous.

250 €/kk, 0% korko ilman kuluja*
Toimi nyt ja pyydä ohittamaton vaihtotarjous autostasi!
Dacia heti ajoon - Auto-Kilta

Katso varasto- ja esittelyautot

Runsas valikoima uusia Dacia-malleja heti valmiina ajoon – sekä uusia varastomalleja että huippukuntoisia esittelyautoja. Tutustu ja löydä omasi!

Katso uudet varastoautot Katso kaikki esittelyautot

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
Kampanja koskee uusia tilaus- ja kauppasopimuksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Tarjous on voimassa 31.10.2019 asti. Autot on rekisteröitävä 31.12.2019 mennessä. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Duster TCe 100 4x2 Access 14 999 € Käsiraha 0 €, velkaosuus 14 999 €, rahoitettava osuus yht. 14 999 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 249,99 €, kuukausierä sisältää koron 0 %. Luottokustannukset yht. 0 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 14 999 €, luottohinta 14 999 € ja todellinen vuosikorko 0 %. Edellyttää hyväksytyn luotto-päätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa LähiTapiola Rahoitus Oy, Tietotie 9, 01530 Vantaa.