Auto-Killan Kiltaturvalla keskityt huolettomaan autoiluun

KiltaTurva

Turvaa käytetyn auton ostajalle

KiltaTurva on Auto-Kilta Oy:n ja Fragus Warranty Finland Oy:n turva käytetyille autoille. KiltaTurvalla vältyt yllättäviltä teknisten vikojen korjauskuluilta ja voit keskittyä huolettomaan autoiluun.
 

Minkälainen on KiltaTurvattu auto?

KiltaTurvan piiriin kuuluvat kaikki Auto-Killan alle 8-vuotiaat ja alle 180 000 km ajetut kuntotarkastetut vaihtoautot. Kuntotarkastetut autot ovat täysin ehjiä ja hyvässä kunnossa, joissa kaikki huollot on tehty ja huolloista löytyy kirjallinen dokumentaatio. Lisäksi KiltaTurva-auton merkkikohtaisesti määritellyt huoltovälit eivät saa olla ylittyneet yli 10 %:a (rajoitus koskee aikaa ja kilometrejä).
 

Kuinka kauan KiltaTurva kestää?

Sopimusaika on vuosi (12kk) tai 20 000 km ajoneuvon ostohetkestä.
 

Mitä jos myyn autoni sopimusaikana?

Kun myyt auton, sopimus siirtyy uudelle omistajalle.
 

Voinko huoltaa autoani itse?

Nykypäivän autot ovat teknisesti niin kehittyneitä, ettei niitä pysty itse asianmukaisesti huoltamaan tai korjaamaan. Jopa akun- tai renkaanvaihto on nykyään osassa autoja sellaisia toimenpiteitä, joita ei voi tehdä ilman korjaamotesteriä. Kun autosi vaatii huoltoa tai korjausta, ota yhteyttä ammattitaitoiseen korjaamoon, ensisijaisesti liikkeeseen, josta auto on ostettu. Jos se ei ole mahdollista, käytä ainoastaan korjaamoita, jotka täyttävät valmistajan laatuvaatimukset.
 

Miten toimin, jos autooni tulee vika?

Jos on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta. Hinauta autosi ensisijaisesti Auto-Killan huoltoon. Jos tämä ei ole mahdollista, hinauta autosi lähimpään merkkihuoltoon. Ilmoita huollolle KiltaTurva-sopimuksesta, jolloin he osaavat pyytää laskutusluvan Fragus Warranty Finland Oy:lta.
 

Yhteys huoltoon

Ongelmatapauksessa ole yhteydessä Auto-Killan huoltoon online-huoltovarauksen kautta: www.autokilta.fi/varaa-huolto, tai puhelimitse palveluaikoina:

Lappeenranta, 020 1545 802, avoinna arkisin 8-17
Mikkeli, 020 1545 888, avoinna arkisin 8-16
Savonlinna, 020 1545 870, avoinna arkisin 7.30-15.30
Imatra, 020 1545 781, avoinna arkisin 7.30-16.30
 

Asiakaspalvelu 

Fragus-asiakaspalvelusta saat apua auton huoltamiseen ja korjaamiseen sekä sopimukseen liittyvissä kysymyksissä. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla: info@fragus tai tarvittaessa myös puhelimitse 09-3487 3237.

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 7.30-16.30.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.