Auto-Killan Kiltaturvalla keskityt huolettomaan autoiluun

KiltaTurva

Turvaa käytetyn auton ostajalle

KiltaTurva on FinnTakuu Oy:n myöntämä turva käytetyille autoille. KiltaTurvalla vältyt yllättäviltä teknisten vikojen korjauskuluilta ja voit keskittyä huolettomaan autoiluun.
 

Minkälainen on KiltaTurvattu auto?

KiltaTurva Extraan kuuluvat kaikki Auto-Killan alle 9-vuotiaat ja alle 200 000 km ajetut vaihtoautot.
 

Kuinka kauan KiltaTurva kestää?

Sopimusaika on vuosi (12kk) tai 20 000 km ajoneuvon ostohetkestä.
 

Mitä jos myyn autoni sopimusaikana?

Kun myyt auton, sopimus siirtyy uudelle omistajalle.
 

Voinko huoltaa autoani itse?

Nykypäivän autot ovat teknisesti niin kehittyneitä, ettei niitä pysty itse asianmukaisesti huoltamaan tai korjaamaan. Jopa akun- tai renkaanvaihto on nykyään osassa autoja sellaisia toimenpiteitä, joita ei voi tehdä ilman korjaamotesteriä. Kun autosi vaatii huoltoa tai korjausta, ota yhteyttä ammattitaitoiseen korjaamoon, ensisijaisesti liikkeeseen, josta auto on ostettu. Jos se ei ole mahdollista, käytä ainoastaan korjaamoita, jotka täyttävät valmistajan laatuvaatimukset.
 

Miten toimin, jos autooni tulee vika?

Jos on tarve hinaukselle, tilaa se vakuutusyhtiösi tai auton liikkumisturvan kautta. Hinauta autosi ensisijaisesti Auto-Killan huoltoon. Jos tämä ei ole mahdollista, hinauta autosi lähimpään merkkihuoltoon. Ilmoita huollolle KiltaTurva-sopimuksesta, jolloin he osaavat pyytää laskutusluvan FinnTakuu Oy:lta.
 

Yhteys huoltoon

Ongelmatapauksessa ole yhteydessä Auto-Killan huoltoon online-huoltovarauksen kautta: www.autokilta.fi/varaa-huolto, tai puhelimitse palveluaikoina:

Lappeenranta, 0300 870 542, avoinna arkisin 7.30-17.30
Mikkeli, 0300 870 544, avoinna arkisin 7.30-17.30
Savonlinna, 0300 870 561, avoinna arkisin 7.30-17.30
Imatra, 020 1545 781, avoinna arkisin 7.30-16.30
 

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
KiltaTurva Plus ja Extra eivät kata seuraavia: määräaikaishuollot, ohjelmapäivitykset ja säädöt, jouset ja iskunvaimentimet, pyöränlaakerit, tukivarret, pakoputki, katalysaattori ja hiukkassuodatin, johtosarjat, eristeet ja tiivisteet, kytkin kokonaisuudessaan, kumipuslat, suutin/pumppusuutin, avaimet ja pysäköintitutka.