Dacia Sandero ja Stepway 1,99 % korolla nopeaan toimitukseen

Järkihintaiset Dacia-henkilöautot Auto-Killasta

Nyt edullisia Dacia-malleja nopeaan toimitukseen 3,9 % korolla

Uusi Dacia ajoon jo muutamassa viikossa! Tarjoamme 3,9 %* rahoituskoron + kulut (avausmaksu 190 €, käsittelymaksut 9 €/kk) erään nopean toimituksen autoja – valitse Sandero, Sandero Stepway tai Duster! Saat lisäksi veloituksetta 6 kuukauden lyhennysvapaan valintasi mukaan joko heti sopimuksen alkuun tai myöhemmin. Lyhennysvapaan aikana maksat vain koron ja kulut. Rahoitustarjous koskee uusia asiakastilauksia, jotka on tehty 30.11.2022 mennessä ja rekisteröity 20.12.2022 mennessä. 

Nyt saatavana täysin uusi Jogger, jonka voit valita 7-paikkaisena tai 5-paikkaisena muhkealla 600 l tavaratilalla. Ennakkomyynnissä on uudistunut Dusterin automaattimalli. 

Auto-Killalla on nyt saatavana mm. uuden Dacia Dusterin nelivetomallia heti toimitukseen ja aiempaa automaattimallia nopeaan toimitukseen. Uuden Dusterin varustelu on entistäkin kattavampi ja mallistossa on nyt myös etuvetoinen automaattimalli.

Uusi nelivetoinen Duster Extreme on kaikilla herkuilla varustettu erikoismalli, jonka saat 150 hv bensaturbolla tai 115 hv turbodieselillä. Tutustu nyt – Duster Extremeä on myynnissä vain rajoitettu erikoiserä!

Täysin uusia Sandero- ja Sandero Stepway -malleja on niitäkin nyt nopeassa toimituksessa – autot ovat uudistuneet niin ulkoa kuin sisältäkin ja hinta-laatusuhde on pysynyt ainutlaatuisen erinomaisena. Tule tutustumaan ja tekemään kaupat Auto-Kiltaan!

Täysin uusi Dacia Jogger

Täysin uusi Dacia Jogger

Dacia Jogger on täysin uusi Dacia-malli, jossa farmariauto, katumaasturi ja tila-auto on mainiolla tavalla liitetty yhteen pakettiin. Valitse joko 5-paikkainen farmariversio jättimäisellä tavaratilalla tai monipuolisesti muunneltava 7-paikkainen auto – maavaraa on molemmissa reippaasti, 20 senttimetriä. 

Dacia Jogger TCe 110 Essential 5p alk. 19.399 € + toim. kulut 600 €

Alk. 19.399 €
Dacia Jogger TCe 110 Essential 5-paikk. Hintaan lisätään toimituskulut
Dacia Duster uusi automaattimallin ennakkomyynnissä

Dacia Dusterin uudistunut automaattimalli ennakkomyynnissä

Dacia Dusterin automaattimalli on uudistunut!  Automaattivaihteisto on nyt saatavana etuvetoisiin 150 hv:n malleihin. 

Automaattimallit nyt ennakkomyynnissä!

Alk. 24.999 €
Dacia Duster TCe 150 4x2 aut Expression. Hintaan lisätään toimituskulut
Dacia Duster Extreme

Nelivetoinen Dacia Duster Extreme

Erottuvassa, nelivetoisessa erikoismallissa vakiona mm. automaatti-ilmastointi, MultiView-kamera, älyavainkortti ja Media Nav -multimediajärjestelmä, jossa on 8” kosketusnäyttö sekä Android Auto / Apple Carplay -älypuhelinpeilauksen tuki. Lisäksi 17” mustat kevytmetallivanteet, Extreme-erikoisverhoilu (osittain keinonahkaa) oranssilla tikkauksella ja oranssit yksityiskohdat niin auton sisätiloissa kuin ulkopuolellakin. Moottorivaihtoehtoina 150 hv bensaturbo tai 115 hv turbodiesel. Korivärit valkoinen, musta metalliväri, Arizona oranssi -metalliväri tai Urban harmaa -erikoisväri.

Myynnissä vain rajoitettu erikoiserä!

Alk. 25.899 €
Hintaan lisätään toim. kulut
Uudistunut Duster ennakkomyynnissä

Uusi Dacia Duster

Uudistuneessa Duster-mallistossa on nyt mukana myös etuvetoinen automaattimalli. Kattavasti varustellussa järkimaasturissa on vakiona mm. LED-valot, ilmastointi, vakionopeudensäädin ja peruutustutka.

Dacia Duster TCe 90 4x2 Essential alk. 20.399 € + toim. kulut 600 €

Alk. 20.399 €
(+toimituskulut)
Dacia Sandero - Auto-Kilta

Uusi Dacia Sandero ja Sandero Stepway

Uudistunut tilava Sandero on hintaansa huomattavasti suurempi! Varusteluna mm: helppokäyttöinen ja suomen kielellä saatava 8-tuumainen kosketusnäyttö*, pysäköintiavustimet, aktiivinen hätäjarrutustoiminto, mäkilähtöavustin, katvealuevaroitin ja paljon muuta.

  • Dacia Sandero TCe 90 man Essential alk. vain 15.399 € (+ toimituskulut 600 €)
  • Dacia Sandero Stepway TCe 90 man Expression alk. vain 18 999 € (+ toimituskulut 600 € )
Alk. 15 399 €
(+ toimituskulut)

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Sandero TCe 90 Essential, 15 999 € (sis.toimituskulut 600 €), käsiraha/vaihtoauto 3 000 €, rahoitettava osuus yht. 13 189 €. Rahoitusaika 60 kk (max), avausmaksu 190 €, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 3,9 %, kk-erä 199,75 €. Luottokustannukset yht. 2 395,13 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 15 584,13 €, luottohinta 18 394,13 € ja todellinen vuosikorko 5,76 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki.

Lyhennysvapaata voidaan myöntää maksimissaan 6 kk sopimuksen voimassaoloaikana. Lyhennysvapaa pidentää sopimuksen kokonaisluottoaikaa lyhennysvapaan verran. Lyhennysvapaan myöntämisen ehtona kesken sopimuskauden on se, että asiakas on maksanut sopimukseen kuuluvat maksuerät ajallaan eikä asiakkaan luottokelpoisuudessa ole tiedossa muita negatiivisia asioita. Lyhennysvapaan myöntämisestä kesken sopimuskauden peritään lisäpalveluhinnaston mukainen veloitus. Muutosmaksu on 30 €, jos lyhennysvapaan ottaa kesken luottoajan. Jos lyhennysvapaan ottaa heti alkuun, maksua ei peritä.