Haemme automyyjiä Mikkeliin - Auto-Kilta

Hae automyyjäksi Mikkeliin

Kehitä ja kehity edelläkävijöiden joukossa

Onko sinulla kaupallista kokemusta tai näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä? Entäpä onko asiakaspalvelu sinulle sydämen asia? Hyödynnät sujuvasti moderneja myynnin työkaluja ja ymmärrät uusimpien digitaalisten alustojen lisäarvon myynnissä ja markkinoinnissa. Jos olet lisäksi innokas kehittämään ja kehittymään näiden aiheiden parissa joka päivä, saatat olla etsimämme henkilö. Tartu tilaisuuteen ja hae osaksi autoalan edelläkävijöiden joukkuettamme jo tänään. 

Kokemuksesi juuri automyynnistä tai alamme tekniikan syvällinen tietämys ei ole meille tärkeintä. Ennen kaikkea arvostamme ratkaisukeskeisyyttäsi ja haluasi olla varmistamassa ensiluokkaista asiakaskokemusta, josta voimme jatkossakin olla ylpeitä. Onnistumisessa tärkeintä ovat erinomaiset myyntitaidot sekä kyky oppia ja soveltaa uutta.

Vastuullesi kuuluu henkilökohtainen myyntityö, asiakashankinta ja asiakkaiden tyytyväisyydestä huolehtiminen. Ajan hermolla oleva markkinointitiimimme tukee sinua tavoitteiden saavuttamisessa.

Tarjoamme modernin työympäristön, nykyaikaiset työkalut ja välineet, merkkikoulutukset, asiantuntevan työyhteisön, menestyneen autotalon edut sekä erinomaisen mahdollisuuden edetä urallasi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä - kysy lisää tai jätä hakemuksesi nyt!

Hae tästä

Lisätiedot ja tiedustelut:

Teemu Pulliainen
Myyntipäällikkö
040 023 6949