Auto-Kilta - Täyssähköinen Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Sähköinen Ford -uutuus nyt Auto-Killassa

Uusi Ford Mustang Mach-E on legendaarisen Mustangin odotettu täysin sähköinen malli. Se on yhtä sykähdyttävä kuin edeltäjänsä – tuttua on ärhäkkä suorituskyky niin takavetomallissa, jossa tehoa on jopa 294 hv, kuin nelivetomallissakin, jossa moottorien yhteisteho on jopa 351 hv!

Matka ei uhkaa loppua kesken, sillä Mach-E:ssä on toimintamatkaa yhdellä latauksella jopa 600 km. Korkeatehoisella latausasemalla saa 119 km lisää matkaa 10 minuutissa.

Mustang Mach-E:ssä on avarat sisätilat ja hyvin säilytystilaa edessä ja takana. Varustelu on kaikissa malleissa erinomainen: vakiona ovat mm. aktiivinen vakionopeussäädin, matkapuhelin avaimena -toiminto sekä kevytmetallivanteet.

Tilaa nyt uusi Ford Mustang Mach-E -sähköauto!

 

Varaa koeajo Ford -myyjiltä:

Tarkemmat yhteystiedot myyntimme löydät yhtestiedot-sivultamme:

https://www.autokilta.fi/yhteystiedot

 

Auto-KIlta - Täyssähköinen Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E RWD -sähköauto takaveto

Vakiona mm. Ford Sync 4 -tietoviihdejärjestelmä 15,5” kosketusvärinäytöllä, 18” kevytmetallivanteet, LED-ajovalot, automaattiset kaukovalot, matkapuhelin avaimena -toiminto, aktiivinen vakionopeudensäädin sekä kaistanpito- ja törmäyksenestoavustin.

Alk. 56.090 €
Auto-Kilta - Täyssähköinen Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E AWD -sähköauto neliveto

RWD-mallin varusteiden lisäksi vakiona mm. 19” kevytmetallivanteet ja LED-ajovalot häikäisemättömillä kaukovaloilla sekä sähkötoimiset kahdeksaan suuntaan säädettävät etuistuimet.

Alk. 61.390 €

Ota yhteyttä


 
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.