Ford-kesäkampanja Auto-Killasta

Ford-varastoerässä jopa 5000€ edut!

Pyydä kesän paras Ford-tarjous Auto-Killasta!

Juuri nyt suuri Ford-varastomyynti, jossa uusia malleja vuoden kovimmilla, jopa 5000 euron arvoisilla eduilla! Auton saat nopeasti ajoon kesän reissuja varten, nyt lisäksi erityisen edullisella 1 % rahoituskorolla. Erässä on useita erilaisia malliversioita ja edut vaihtelevat malli- ja varustekohtaisesti, ollen kuitenkin aina vähintään 750 euroa! 

Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä nämä viedään käsistä. Parhaan tarjouksen saat pyytämällä tällä sivulla olevalla lomakkeella! 

Autot nopeasti ajoon jopa 5000€ edulla!
Paljon malleja vain 1% rahoituskorolla!
Fiesta Active - Auto-Kilta

Varastossa vielä Fiesta-malleja!

Täysin uusi Active tai upea Fiesta Titanium – varastoerän malleissa on vielä valinnanvaraa. Tiedustele sinulle sopivaa nyt uskomattomilla eduilla!

Lisäksi 1% korko!
Varastoerän Kuga-mallit Auto-Killasta

Varastoerän Kuga-mallit!

Ylellinen Kuga-mallisto tarjoaa edistyksellistä teknologiaa ja kekseliästä muotoilua. Varastoerässä eri malliversioita, joten toimi pian ja tiedustele sinulle sopivaa nyt uskomattomilla eduilla! 

Ford Mondeo - Auto-Kilta

Varastoerän Mondeo-mallit!

Edistyksellisen Mondeon varusteissa mm: Ford SYNC 3: Radio/CD, 8” kosketusnäyttö, bluetooth Ford-hätäaputoiminnolla, navigointijärjestelmä, aktiivinen pysäköintiavustin, parkkitutka, anturit edessä ja takana, vakionopeudensäädin, lämmitettävä tuulilasi. Toimi pian ja tiedustele sinulle sopivaa mallia nyt uskomattomilla eduilla! 

Lisäksi 1% korko!
Suuri Ford-kesämyynti - Auto-Kilta

Varastoerän EcoSport-mallit!

Ylellisyyttä nyt huippuedullisesti! Uusi EcoSport on nautittava ajoelämys niin kaupungissa kuin maantielläkin! Korkean maavaran ansiosta se on erinomainen valinta myös mökkitielle ja marjametsään. Varmista omasi nopeaan toimitukseen uskomattomilla eduilla ja pyydä tarjous nyt!

Lisäksi 1% korko!

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot sekä missä toimipisteessä haluat asioida.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif jpg png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.