Ford Focus

FORD FOCUS HETI AJOON

Koe uutuusmallisto nyt

Täysin uusi Ford Focus on Vuoden Auto Suomessa 2019. Tässä uuden sukupolven autossa on runsaasti älykkäitä kuljettajaa avustavia teknologioita ja muita edistyksellisiä ominaisuuksia. Uusi Focus on yksi ensimmäisistä uuden, tiukemman testimenetelmän mukaan testatuista täydet 5 tähteä saaneista ajoneuvoista. 5 vuoden takuulla! Pyydä vaihtotarjous mieleisestäsi mallista tällä sivulla olevalla lomakkeella!

Huomasitko? Tarjoamme nyt mahdollisuuden yksityiseen asiointiin Lappeenrannan ja Mikkelin liikkeissämme aukioloaikojen ulkopuolella. Voit varata yksityisajan automyyjälle sopimalla parhaan ajankohdan puhelimitse. Tutustu myös autopalveluiden etämahdollisuuksiin!

Heti ajoon 0% korolla

FORD FOCUS

Ford Focus on ollut Vuoden Auto Suomessa 2019. Sen erinomainen ajettavuus ja älykkäät kuljettajaa avustavat teknologiat yhdessä erittäin kattavan vakiovarustelun – mm. navigointijärjestelmä ja 8" värikosketusnäyttö – takaavat ajo- ja matkustusmukavuuden. Valitsetpa itsellesi 5-ovisen tai Wagonin, nautit jokaisesta kilometristä. Focus nyt heti ajoon edullisella rahoituksella ja 5 vuoden takuulla.

Ford Focus Active - Auto-Kilta

Focus Active

Täysin uusi Focus Active -mallisto alk. 24.831,09 €.  5-ovinen Wagon sopii aktiiviseen elämäntyyliin. Korkeampi maavara ja ajoasento sekä viisi ajotilavalintaa – Normal, ECO, Sport, Liukas ja Kevyt maastoajo – takaavat nautinnollisen ajettavuuden kaikenlaisilla alustoilla. Ajoitpa kaupungin katuja, moottoritietä tai mökkitietä, nautit jokaisesta kilometristä. Pyydä ohittamaton vaihtotarjous nyt.

Alk. 24.831 €
Täysin uusi Focus Wagon - Auto-Kilta

Entistä tilavampi Focus Wagon

Uusi Focus Wagon on tilavampi kuin koskaan. Koe uutuusmalli, joka tarjoaa erinomaisen ajettavuuden ja älykästä kuljettajaa avustavaa teknologiaa. Varmista omasi parhaaseen hintaan ja pyydä vaihtotarjous heti!

alk. 22.901 €
Ford heti ajoon - Auto-Kilta

Katso varasto- ja esittelyautot

Runsas valikoima uusia Ford-malleja heti valmiina ajoon – sekä uusia varastomalleja että huippukuntoisia esittelyautoja. Tutustu ja löydä omasi!

Katso uudet varastoautot Katso kaikki esittelyautot

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
Kuvien auto erikoisvarustein. Vuoden Auton Suomessa valitsee Auto- ja liikennetoimittajat ry.