Etsimme palveluhenkisiä mwkaanikkoja Auto-Kiltaan

Etsimme palveluhenkisiä mekaanikkoja Lappeenrantaan

Hae alan parhaiden osaajien joukkoon

Inspiroidutko ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja mahdollisuudesta kehittyä? Me etsimme palveluhenkiseen joukkoomme vahvistusta. Jos olet autohuollon ammattilainen, arvostat aitoa kohtaamista ja haluat olla mukana tarjoamassa asiakkaillemme yhä henkilökohtaisempaa ja vaivattomampaa palvelua, voit olla etsimämme henkilö.

Haluatko työskennellä työympäristössä, jossa on modernit toimitilat, autoalan uusimmat laitteet, jatkuva merkkikohtainen koulutus ja voit keskittyä yhden automerkin parissa työskentelyyn? Auto-Killan mekaanikkona saat näiden edellä mainittujen asioiden lisäksi vakituisen työn joustavalla työajalla, kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset Auto-Killan henkilöstöedut. 
 

Etsimme nyt 2-3 henkilöautomekaanikon verran vahvistusta Lappeenrannan toimipisteellemme, täytä hakemus jo tänään!

Auto-Killan mekaanikkona pääset suunnittelemaan omat työpäiväsi, sovit huolloista suoraan asiakkaittesi kanssa ja saat myös kiitokset hyvästä työstä suoraan heiltä.

Tarjoamme monipuolisen vakituisen työn, jatkuvan merkkikohtaisen koulutuksen, kilpailukykyisen palkan sekä erinomaiset työskentelyolosuhteet. Haemme jatkuvasti kehityshaluisia osaajia autoliikkeisiimme Lappeenrantaan, Mikkeliin, Savonlinnaan ja Imatralle, joissa palvelevat Volvo-, Ford-, Renault- ja Dacia-henkilöautojen valtuutetut merkkihuollot, vauriokorjaamo ja varaosat. Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Täytä hakemus