Etsimme näkemyksellisiä automyyjiä Auto-Kiltaan

Etsimme näkemyksellisiä automyyjiä

Hae edelläkävijöiden joukkoon nyt!

Etsimme uutta kykyä myynnin ja palvelumallien kehittämiseen. Menestyminen muuttuvassa toimintaympäristössämme edellyttää sinulta digitaalisen markkinointi- ja myyntiympäristön vahvaa tuntemusta ja uudenlaista näkemystä. Siksi emme etsi vain automyyjää, eikä kokemuksesi automyynnistä tai alan tekniikan syvällinen tietämys ole meille tärkeintä.

Arvostamme ratkaisukeskeisyyttä ja halua olla varmistamassa ensiluokkaista asiakaskokemusta, josta voimme jatkossakin olla ylpeitä. Onnistumisessa tärkeää ovat erinomaiset myyntitaidot sekä kyky oppia ja soveltaa uutta.

Vastuullesi kuuluu henkilökohtainen myyntityö, asiakashankinta ja asiakkaiden tyytyväisyydestä huolehtiminen. Ajan hermolla oleva markkinointitiimimme tukee sinua saavuttaaksesi tavoitteet.

Tarjoamme modernin työympäristön, nykyaikaiset työkalut ja välineet, merkkikoulutukset, asiantuntevan työyhteisön, menestyneen autotalon edut sekä erinomaisen mahdollisuuden edetä urallasi. Haemme jatkuvasti oikeanlaisia osaajia autoliikkeisiimme Lappeenrantaan, Mikkeliin, Savonlinnaan ja Imatralle. Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Täytä hakemus