Ensiesittelyssä täysin uusi Ford Kuga Auto-Kilta

ENSIESITTELYSSÄ TÄYSIN UUSI FORD KUGA

Ladattava hybridi ensiesittelyssä

Toteuta muutos jo tänään ja vaihda sähköön napin painalluksella! Lataa täysin uusi Ford Kuga verkkovirralla ja aja puhtaasti sähköllä jopa 56 kilometriä. Pidemmillä ajomatkoilla käyttövoiman tarjoaa 2,5-litrainen bensiinimoottori, joka myös lataa akkua ajon aikana. Automaattivaihteisto, miellyttävät sisätilat sekä runsas teknologia takaavat täydellisen ajonautinnon. 

Ford Kugassa yhdistyvät elegantti tyyli, erinomainen suorituskyky ja ladattavan hybridin taloudellisuus. Viimeistelty ja moderni ulkoasu. Mukautettavat monipuoliset sisätilat. Parhaat puolet samassa paketissa. Pyydä ohittamaton vaihtotarjous nykyisestä autostasi kätevästi suoraan verkossa!

Täysin uusi Ford Kuga Auto-Killasta

Kuga ladattava hybridi

Täysin uusi Ford Kugan edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat nollapäästöillä, ja pidemmillä matkoilla 2,5 litran Duratec-bensiinimoottorilla ajat niin pitkälle kuin on tarpeen ja ladaten samalla akkua. Edistykselliset teknologiat avustavat kuljettajaa ja tekevät jokaisesta ajomatkasta entistäkin miellyttävämmän.

alk. 39 920 €
Kuga 2.5 Ladattava hybridi Titanium Launch Edition
Täysin uusi Kuga 1,5 ecoblue Auto-Killasta

Kuga 1,5 ecoblue

Yhdistelmä eleganttia tyyliä ja katumaasturin erinomaista suorituskykyä. Uudistetut sisätilat mukautuvat jokaiseen matkaan ja edistykselliset ajo-ominaisuudet tekevät matkastasi entistäkin turvallisemman. 

alk. 33 489 €
Kuga 1,5 ecoblue 120hv Titanium Launch Edition

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.