Täysin uusi Dacia Duster nyt Auto-Killasta

Dacia Duster

Ikoninen järkimaasturi

Dacioita on nähty Suomen teillä jo kymmenen vuoden ajan! Vaikka Dacia on merkkinä tuttu ja turvallinen, on Duster täysin uudistunut – niin ulkoa kuin sisältä. Se tarjoaa ensiluokkaista ajonautintoa edistyksellisillä ominaisuuksillaan ja ennennäkemättömillä lisävarusteillaan. Ennallaan on vain auton hintataso: Duster tarjoaa rahalle jatkossa vielä enemmän vastinetta. Dacia Duster nyt koeajettavissa liikkeissämme, tervetuloa!

Suosittu Dacia Duster alk. vain 14 399 € nyt nopeaan toimitukseen. Pyydä nyt ohittamaton vaihtotarjous helposti tällä sivulla. 

Yksi asia vielä! Tarjoamme nyt mahdollisuuden yksityiseen asiointiin Lappeenrannan ja Mikkelin liikkeissämme aukioloaikojen ulkopuolella. Voit varata yksityisajan automyyjälle ajanvarauksestamme tai sopimalla parhaan ajankohdan puhelimitse. Tutustu myös autopalveluiden etämahdollisuuksiin!

Täysin uusi Dacia Duster

Duster huippuedullisesti!

Edeltäjäänsä mukavampi ja hiljaisempi. Saatavilla paljon Daciassa ennennäkemättömiä varusteita. Nelivetoa on kehitetty entisestään ja maastoajoelämystä on parannettu uusilla toiminnoilla.

Dacia Duster TCe 100 4x2 Access alk. 14 399 €.
Dacia Duster neliveto: Duster TCe 130 4x4 Comfort alk. 20 399 €.
Toimi nyt ja pyydä edullinen vaihtotarjous!

alk. 14 399 €
Toimi nyt ja pyydä ohittamaton vaihtotarjous autostasi!
Dacia heti ajoon - Auto-Kilta

Katso varasto- ja esittelyautot

Runsas valikoima uusia Dacia-malleja heti valmiina ajoon – sekä uusia varastomalleja että huippukuntoisia esittelyautoja. Tutustu ja löydä omasi!

Katso uudet varastoautot Katso kaikki esittelyautot

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
Kampanja koskee uusia tilaus- ja kauppasopimuksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Tarjous on voimassa 31.10.2019 asti. Autot on rekisteröitävä 31.12.2019 mennessä. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Duster TCe 100 4x2 Access hinta toimituskuluineen 14 999 €. Käsiraha 0 €, sopimusaika 60 kk, luoton korko 0%, kuukausierä 249,99 €, viimeinen erä 249,99 €, perustamismaksu 0€, käsittelykulu 0€, todellinen vuosikorko 0%, luottokustannukset yhteensä 0 €, rahoitettava osuus 14 999 €, luoton ja luottokustannuksien yhteismäärä 14 999 €, maksettava kokonaismäärä 14 999 €, maksueriä 60. Edellyttää hyväksytyn luotto-päätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa LähiTapiola Rahoitus Oy, Tietotie 9, 01530 Vantaa.