Täysin uusi Dacia Duster nyt Auto-Killasta - 0% rahoituksella

Dacia 10 vuotta Suomessa

Dacia Duster – ikoninen järkimaasturi

Dacioita on nähty Suomen teillä jo kymmenen vuoden ajan! Vaikka Dacia on merkkinä tuttu ja turvallinen, on Duster täysin uudistunut – niin ulkoa kuin sisältä. Se tarjoaa ensiluokkaista ajonautintoa edistyksellisillä ominaisuuksillaan ja ennennäkemättömillä lisävarusteillaan. Ennallaan on vain auton hintataso: Duster tarjoaa rahalle jatkossa vielä enemmän vastinetta. Suosittu Dacia Duster alk. 14 399 € nyt nopeaan toimitukseen. Dacian juhlavuoden kunniaksi nyt myynnissä myös näyttävä Duster 10 -juhlamallisto – kysy lisää! 

Myynnissä on lisäksi käytännöllinen Stepway 10 -mallisto, jossa peruutuskamera tulee kaupan päälle – Etusi n. 400 €! Stepway 10 -juhlamalleissa on erittäin kattava vakiovarustelu: hintaan sisältyy mm. ilmastointi, vakionopeudensäädin, helppokäyttöinen suomenkielinen MediaNav-multimedia ja -navigointijärjestelmä, miellyttävän tuntuinen Soft Feel -päällysteinen ohjauspyörä sekä tyylikkäät muotovanteet. Kuten kaikissa Dacioissa, myös Stepway 10 -malleissa on pitkä, 3 vuoden / 100 000 km takuu.

Lisäksi saat mahdollisuuden 6 kuukauden veloituksettomaan lyhennysvapaaseen ja kaupat voit tehdä jopa ilman käsirahaa. 

Kysy lisää tai pyydä suoraan vaihtotarjous tällä sivulla!

-

Yksi asia vielä! Tarjoamme nyt mahdollisuuden yksityiseen asiointiin Lappeenrannan ja Mikkelin liikkeissämme aukioloaikojen ulkopuolella. Voit varata yksityisajan automyyjälle ajanvarauksestamme tai sopimalla parhaan ajankohdan puhelimitse. Tutustu myös autopalveluiden etämahdollisuuksiin!

Täysin uusi Dacia Duster

Duster huippuedullisesti!

Edeltäjäänsä mukavampi ja hiljaisempi. Saatavilla paljon Daciassa ennennäkemättömiä varusteita. Nelivetoa on kehitetty entisestään ja maastoajoelämystä on parannettu uusilla toiminnoilla.

Dacia Duster TCe 100 4x2 Access alk. 14 399 €.
Dacia Duster neliveto: Duster TCe 130 4x4 Comfort alk. 20 399 €.

Toimi nyt ja pyydä edullinen vaihtotarjous!

Alk. 14 399 €
Dacia heti ajoon - Auto-Kilta

Katso varasto- ja esittelyautot

Runsas valikoima uusia Dacia-malleja heti valmiina ajoon – sekä uusia varastomalleja että huippukuntoisia esittelyautoja. Tutustu ja löydä omasi!

Katso uudet varastoautot Katso kaikki esittelyautot

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tästä autosta? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Täytä alle autosi tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.
Lähettääksesi lomakkeen, sinun täytyy ensin hyväksyä henkilötietojen käsittelykäytäntömme.
*Rahoituskampanja: 0% korko ilman kuluja. Voimassa uusiin asiakastilauksiin 30.6.2020 saakka. Sis. 6 kuukauden veloitukseton lyhennysvapaa omavalintaisena aikana (myös ensimmäiset 6 kk), Renault Smart Drive –autovakuutus 39 €/kk sis. Maksuturva. Rahoitus DNB, ei kuluja, max 60kk, myös ilman käsirahaa, poikkeava viimeinen erä sallitaan. Rajoitettu erä.