TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN

ASIAKASTIEDOTE

TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN

Auto-Killan asiakkaiden, henkilökunnan ja henkilökunnan perheiden turvallisuus ja terveys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Suojautuaksemme mahdollisimman hyvin koronaviruksen vaikutuksilta olemme tehneet ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä ja jatkamme niiden tekemistä viranomaisten antamien ohjeistusten mukaisesti. Palvelemme asiakkaitamme parhaan kykymme mukaan myös nyt vallitsevassa poikkeuksellisessa tilanteessa ja liikkeemme ovat auki normaalisti. Mahdollista muutoksista palvelujamme ja aukioloaikojamme koskien informoimme sähköisissä viestimissämme.

 

Ohjeita asiakkaillemme:

  1. Asioithan toimitiloissamme ainoastaan silloin kun tunnet itsesi terveeksi. Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme pysymään matalalla kynnyksellä kotona mikäli tuntevat itsensä sairaaksi. Saat meihin hyvin yhteyden puhelimella ja sähköpostilla sekä huollon Online -palvelun kautta.
  2. Käytämme kasvomaskeja kaikissa asiakaspalvelutiloissa ja asiakaspalvelutilanteissa – käytäthän sinäkin.
  3. Muistathan hygienian. Noudatamme viranomaisten antamaa hygieniaohjeistusta. Olemme tehostaneet toimitilojemme siivousta ja toistaiseksi emme kättele.
  4. Asiakkaiden liikkuminen ja läsnäolo sallittu ainoastaan asiakaspalvelutiloissamme. Korjaamot ja muut kuin asiakaspalvelutilat ovat ainoastaan henkilökunnan käytössä.
  5. Matkustus- ja karanteeniohjeistuksen noudattaminen. Henkilökuntamme noudattaa viranomaisten antamaa matkustamiseen ja karanteeniin liittyvää ohjeistusta, noudatathan sinäkin mikäli asioit toimitiloissamme.

Päivitämme ohjeistusta viranomaisten antamien tietojen perusteella.
 

Ystävällisin terveisin

Aki Savolainen
Toimitusjohtaja
 

Toimipisteiden yhteystidot