Ympäristöystävällisemmät hybridi- ja täyssähköautot ovat tulleet jäädäkseen myös Auto-Kiltaan

Hybridi- ja täyssähköautot

Tiukasti mukana kehityksen kärjessä 

Ympäristöystävällisemmät hybridi- ja täyssähköautot ovat tulleet jäädäkseen. Me Auto-Killassa haluamme olla tälläkin saralla mukana kehityksen kärkikahinoissa ja tarjoamme edustamiemme merkkien autoja myös tässä segmentissä. Asiantuntijamme kertovat sinulle hybridi- ja täyssähköautojen ominaisuuksista ja käyttökokemuksista sekä opastavat sinua oikean merkin ja mallin valinnassa. 

Laadukkaat Volvo hybridit

Volvosta tuli ensimmäinen suurempi autonvalmistaja, joka asettaa sähköistämisen tulevaisuuden toimintansa keskipisteeksi. Vuodesta 2019 lähtien jokainen uusi julkaistava Volvo -malli sisältää sähkömoottorin, mikä merkitsee pelkällä polttomoottorilla varustettujen autojen jäämistä historiaan. Osana strategiaansa Volvo lanseeraa viisi täyssähköautoa vuosina 2019 – 2021. Kolme näistä autoista on Volvon malleja ja kaksi Polestarin urheilullisia malleja. Autovalikoimaa täydennetään myös kaikkien mallien ladattavilla hybrideillä ja kevythybridiversioilla.

Suositut Renault sähköautot


Renault on sähköautoissa Euroopan ykkönen, jonka kumulatiivinen myynti ylitti viime syksynä 100 000 kappaleen rajan. Vuodesta 2010 alkaen Renault on myynyt kaikkina vuosina Euroopassa enemmän sähköautoja kuin mikään muu valmistaja. Renault tarjoaa sähköautoja monessa kokoluokassa, joista löytyy varmasti jokaisen käyttötarkoitukseen sopiva malli. Laajan malliston pienimmät mallit tuovat pitkän toimintamatkan sähköautot entistä useamman saavutettaviin.

Vaihtoautot hybridit ja sähköautot

Tutustu Volvo ja Renault hybridi- ja täyssähköautojen vaihtoautovalikoimaan.

Hybridit ja sähköautot KiltaDiilillä

Kiinteään kuukausimaksuun sisältyy uuden auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, kesä- ja talvirengassarjat, renkaiden vaihdot ja säilytys. KiltaDiilissä tiedät tarkalleen autoilun kustannukset ja sopimuksen päätyttyä palautat vain auton meille. Lue lisää KiltaDiilistä ›

Ota yhteyttä

Täytä tietosi ja jätä meille haluamasi viesti alla oleviin kenttiin ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kiitos, haluan samalla tarjouksen nykyisestä autostani. Anna autosi tiedot. Täytäthän tiedot huolellisesti, jotta voimme palvella sinua entistä paremmin. Saat parhaan mahdollisen arvion, kun saamme autostasi hyvät ja kattavat tiedot.
Yksittäisen tiedoston kokorajoitus 1 MB.
Suositellut tiedostomuodot: gif, jpg, png.