Yritysautot

Yritysautot

Kumppanuutta ensi silmäyksellä.

Kuten kaikkien yksitysiasiakkaidenkin kanssa, niin Auto-Kilta tavoittelee myös yritysasiakkuudessa pitkää asiakassuhdetta ja menestyksekästä kumppanuutta. Haluamme olla mukana tukemassa teidän liiketoimintaanne omalta osaltamme ja tarjota parhaat mahdolliset ratkaisut jotka sopivat juuri sinun yrityksellesi.

Auto-Kilta on tehnyt yrityskauppaa jo vuosia. Toiminta-alueemme yritysasiakkaille oli vuosia sitten tunnusomaista tehdä kauppaa pääkaupunkiseudulla mutta panostuksemme yritysautomyyntiin on tuottanut meille paljon yritysasiakkaita jotka ostavat autot nyt omalta paikkakunnalta ja Auto-Killasta.

Mikäli etsit kumppania yrityksellesi niin käänny puoleemme. Meidän kanssa voit olla varma että voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Yrityksesi henkilöautoasioissa ota yhteyttä merkkikohtaisiin myyjiimme.

Yhteystiedot löydät merkkikohtaisilta sivuiltamme: 

VOLVO  |  FORD  |  RENAULT  |  DACIA  |  HYUNDAI  | 

Yrityksesi hyötyajoneuvoasioissa Sinua auttaa:

Mikko Oksanen, 0405122241, mikko.oksanen@autokilta.fi

Sami Saari, 020 1545 818, sami.saari@autokilta.fi


Yhteistyössä

Kaisa Mäkäräinen

Kaisa ajaa treeneihin ja kotimaan kisoihin Auto-Killasta hankitulla Volvolla. Yhteistyö alkoi vuonna 2011 kesällä.

Kaisan kuulumisia voit lukea osoitteesta www.kaisaleena.com

Antti Ahokas

Olemme tukeneet Anttia matkalla kivikovaan seuraan kohti Golfmaailman huippua. Toivotamme Antille hyviä lyöntejä.

Tapahtumat ja luonto

Tuemme vahvasti alueemme tapahtumia. Muistojen Imatranajot, Suur-Saimaan Ympäriajo, Mikkeli Soikoon ja tässä vain muutamia mainitaksemme. 

Lahjoitamme vuosittain Saimaan ympäristön sekä uhanalaisen Saimaan Norpan suojeluun.

 

Merkkihuolto

Kenen haluat huoltavan autosi? Sen, joka väittää tietävänsä kaikista automerkeistä kaiken, vai sen joka tietää sinun automerkistäsi kaiken? Odotat autoltasi paljon: luotettavuutta, turvallisuutta ja laatua. Ei siis ole yhdentekevää, missä autosi huollat. Auto-Killan tekninen palvelu tarjoaa laadukasta merkkihuoltoa – Sinua unohtamatta. Auto-Killan mekaanikoilla on aina käytössään uusimmat tiedot suoraan valmistajilta, ja he lataavat autoosi huollon aikana tarpeelliset päivitykset...