Vuoden auto - Volvo S90/V90

Vuoden auto - Volvo S90/V90

Vuoden auto Volvo S90 ja V90 -mallit nyt Auto-Killasta

Täysin uudet ja huiman suosion saavuttaneet Volvo S90/V90 -mallit valittiin vuoden autoksi Suomessa 2017. Tule Auto-Kiltaan koeajamaan tuomariston ylistämät mallit, jotka saat tietysti myös KiltaDiilillä! 

”Volvon uusi 90-sarja jatkaa vahvasti merkin vakiintuneita, hienoja perinteitä. Se on tyylikäs, moderni auto, jossa ajettavuus, matkustusmukavuus ja turvavarusteet ovat huippuluokkaa”, arvioi tuomaristo voittajaa. Tuomaristo koostui Auto- ja liikennetoimittajat ry:n yli 120 jäsenestä. 

Volvon täysin uudet S90 ja V90 -mallit täydentävät ylellisen tyylikkään, tilavan ja urheilullisen ajettavuuden omaavan 90-sarjan. Uuden Volvo 90-sarjan muotokieli kertoo ruotsalaisesta ylellisyydestä. Tässä elegantissa ja modernissa uudessa mallistossa skandinavisuuden inspiroimat ja puhtaan luonnolliset yksityiskohdat nivoutuvat saumattomasti toisiinsa. Uuden Volvo 90-sarjan ulkomuodosta ja sisätiloista huokuu tarkasti harkittu keskittyminen yksityiskohtiin. V90-sarjan mallit ovat saatavilla myös R-Design tai Inscription varustelulla. 

Vaivattomasti KiltaDiilillä

KiltaDiilillä voit keskittyä vaivattomaan autoiluun koska maksat vain auton käytöstä, ja voit käyttää säästösi muiden unelmiesi toteuttamiseen. Vaihda nyt huolettomaan KiltaDiiliin ja myy samalla nykyinen autosi meille. Nauti autoilusta kiinteällä kuukausimaksulla – me hoidamme renkaiden vaihdot ja säilytyksen, määräaikaishuollot ja niiden yhteydessä auton sisä- ja ulkopesun sekä muut mahdolliset huollot ja korjaukset. Tutustu KiltaDiiliin.

 

Täysin uusi Volvo S90

Uusi Volvo S90 havaitsee jalankulkijat, pyöräilijät, hitaammin liikkuvat tai pysähtyneet ajoneuvot sekä ensimmäisenä maailmassa myös suuremmat tielle eksyneet eläimet. Autosi varoittaa sinua ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti, myös pimeässä. 

Välillä auttava käsi on tervetullut helpottamaan kuljettajan toimintaa liikenteen keskellä. Pilot Assist -ajoavustin säilyttää automaattisesti asetetun ajonopeuden, etäisyyden edessä ajavaan ajoneuvoon sekä ajolinjan turvallisesti kaistojen välissä. Volvon kehittämä kaistallapitoavustin pitää auton ajoradan oikeassa kohdassa. Se auttaa kuljettajaa pysymään kaistamerkintöjen välissä ohjaten auton hienovaraisesti tien turvallisimpaan kohtaan. 

Turvallisuuden, laadun ja muotoilun lisäksi myös Volvo S90:n moottori ja voimalinja on ainutlaatuinen. Jo lanseerausvaiheessa autoon on saatavilla viisi, eri moottoriavaihtoehtoa sekä neliveto. Kaikki nämä edustavat Volvon uutta nykyaikaista, maailmanlaajuisesti palkittua moottoriteknologiaa. Hinnaston löydät tästä.

 

 

Täysin uusi Volvo V90

Uusi Volvo V90 hehkuu eleganttia ylellisyyttä. Skandinaavisuuden inspiroimat laadukkaat materiaalit kuten korkeatasoinen pohjoismainen puu sekä nahka yhdessä vakuuttavan muotoilun sekä ammattitaitoisen suunnittelutyön kanssa vievät ajonautinnon täysin uudelle tasolle. 

Ylellisesti tilava Volvo V90 tarjoaa avarat ja monipuoliset sisätilat. Panoraamakatto sekä vapaasti kustomoitava nelialueilmastointi tekevät jokaisesta ajomatkasta nautinnollisen kaikille matkustajille. Tavaratilasta löytyy puolestaan runsaasti kuljetuskapasiteettia tilanteeseen kuin tilanteeseen. 

Volvo V90 havaitsee muut tienkulkijat tai pysähtyneet ajoneuvot sekä ensimmäisenä maailmassa myös suuremmat tielle eksyneet eläimet. Auto varoittaa sinua ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti, myös pimeässä.

Volvon T8 Twin Engine -hybridimoottori luo äärimmäistä suorituskykyä ilman kompromisseja. Auton kolme eri ajotilaa on suunniteltu mukautumaan kaikkiin eri tilanteisiin. Hybriditila takaa sulavan ja taloudellisen ajokokemuksen arkiseen liikenteeseen, Pure electric -tilassa voit ajaa melutta nollapäästöillä ja Power-tilassa poltto- sekä sähkömoottorit toimivat yhdessä luoden maksimaalista suorituskykyä. Hinnaston löydät tästä.

 

 

Täysin uusi Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 CCUusi Volvo V90 CC yhdistää skandinaavisen muotoilun ja käsityötaidon jokakelin suorituskykyyn tarjoten lyömätöntä ajonautintoa, olivatpa olosuhteet ja sää mitä hyvänsä. Neliveto, isot pyörät sekä korotettu alusta antavat sinulle itsevarmuutta kaikilla teillä. Ylellisesti tilava Volvo V90 CC tarjoaa avarat ja monipuoliset sisätilat. Tavaratilasta löytyy puolestaan runsaasti kuljetuskapasiteettia tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Volvo V90 CC havaitsee muut tienkulkijat tai pysähtyneet ajoneuvot sekä ensimmäisenä maailmassa myös suuremmat tielle eksyneet eläimet. Auto varoittaa sinua ja jarruttaa tarvittaessa automaattisesti, myös pimeässä.

 

 

Yhteystiedot

Täytä yhteystietosi, valitse lähin Auto-Killan liike ja kerro meille mistä autosta olet kiinnostunut.

Olen kiinnostunut

Nykyisen autosi tiedot

Ilmoita meille samalla nykyisen autosi tiedot, niin teemme henkilökohtaisen ostotarjouksen autostasi.

Sinua palvelelevat

Imatra

Timo Pitkänen myyntipäällikkö GSM 0400653362

Lappeenranta

Tuomo Leppänen tuotepäällikkö, Volvo GSM 0400555467

Imatra, Lappeenranta, Mikkeli, Savonlinna

Mikko Oksanen Asiakkuusjohtaja, yritysmyynti GSM 0405122241

Savonlinna

Vesa Kettunen automyyjä GSM 0405683835
Jouko Kinnunen automyyjä GSM 0405695240

Mikkeli

Arto Liukkonen Automyyjä, Volvo Puh. 020 1545 891 GSM 0400 494 023
Jonne Lång Automyyjä GSM 0405901953